Stefan Cernetic évekig hazudta magát hercegnek: Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 Xposure Photos UK Ltd./Mapi, Mase -
herceg Pamela Anderson Stefan Cernetic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes, hogy manapság már minden hazugságot el lehet adni, ha elég hiteles az ember: így történt meg az is, hogy éveken át kezelték Stefan Cernetic-et hercegként, pedig távolról sem volt köze a nemesi vérhez.

Stefan Cernetic éveken át állította azt magáról, hogy ő Montenegró és Macedónia hercege. Most azonban véget ért számára a játék, ugyanis az olasz rendőrség rájött a titkára, melynek következrében le is tartóztatták.

Pamela Anderson megtisztelve érezte magát a kamuherceg mellett Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 Xposure Photos UK Ltd./Mapi, Mase

A férfi olyan hitelesen játszotta a szerepét, hogy senki fejében nem fordult meg a hazugság lehetősége. Még Pamela Anderson is letérdelt az álherceg előtt, mikor Cernetic egy kitüntetést adott át a színésznőnek.

Stefan minden részletre pontosan ügyelt, hamis papírokat gyártott magának, még családfát is tudott mutatni, ami bizonyította a származását. A tökéletes álarc miatt mindenki bedőlt neki: bíborosok fogadták a Vatikánban, találkozott Albert monacói herceggel és Novak Djokoviccsal is.

A pillanat, mikor Pamela megkapja a kitüntetését az álhercegtől Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 Xposure Photos UK Ltd./Mapi, Mase

Egyelőre még rengeteg megválaszolatlan kérdés van az üggyel kapcsolatban, de azóta is zajlik a nyomozás - írta meg a Telegraph.

Magyar sportolók haltak meg a szörnyű autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20170621-szornyu-hir-jott-magyar-sportolok-haltak-meg-egy-autobalesetben.htmlA jászberényi hokis, L. Levente és a korábbi focista, Zs. Ádám egy fesztiválról tartott hazafelé, amikor autójuk Jászberény belvárosában megcsúszott az úton és egy villanyoszlopnak csapódott.News--Holttestet mosott partra a Duna az Erzsébet hídnál (18+)http://www.life.hu/news/20170621-holttestet-mosott-partra-a-duna.htmlHolttestet találtak Budapesten a Dunában, az Erzsébet híd budai hídfőjéhez közel. NewsOrigoIdőjárás: országos hőség várható, akár 36 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170621-orszagos-hoseg-varhato-akar-36-fok-is-lehet.htmlAki teheti, az hosszú ideig ne tartózkodjon a héten a napon, egyrészt az erős UV-B sugárzás miatt, másrészt azért, mert borzasztó meleg lesz. Akár 36 fokig is felcsúszhat a hőmérő higanyszála. News--Szörnyű baleset: vonat ütközött kamionnal Szatymaznál - fotóhttp://www.life.hu/news/20170620-kamion-utkozott-kamionnal-szatymaznal.htmlKamion ütközött személyvonattal egy vasúti átjáróban Szatymaz határában. Sérültek is vannak. News--Tóba csúszott egy fiatal pár szex közben, meghaltak http://www.life.hu/news/20170620-szex-kozben-vesztette-eletet-egy-fiatal-par.htmlKét 22 éves fiatal veszítette nemrég életét, miután az autójuk egy tóba csúszott, mindketten megfulladtak. NewsThinkstock16 éves fiút tépett szét egy fekete medve Alaszkábanhttp://www.life.hu/news/20170620-megolt-egy-tinit-alaszkaban-egy-fekete-medve.htmlEgy 16 éves fiút ölt meg Alaszkában egy nagy fekete medve. A tini egy népszerű futóversenyen vett részt az erdőben, ott történt a tragédia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.