Bálint Antónia és Sarka Kata a bíróságon folytatták azt a bizonyos telefonbeszélgetéses ügyet, amiből hatalmas botrány kerekedett....

Sarka Kata és Bálint Antónia egyik folyóban lévő ügyében sikerült a tárgyalást elindítani. Ezúttal arról a bizonyos telefonbeszélgetésről volt szó. Állítólag Toncsi felhívta illuminált állapotban Katát és egy órán át szidta őt, szexuális ajánlatot tett Hajdú Péternek, valamint a gyermeknevelésről is "beszélgettek". A felvétel nyilvánosságra került, és többen is úgy tálalták, hogy biztosan Bálint Antónia a telefonáló. A volt szépségkirálynő rágalmazás és becsületsértés miatt indított pert Sarka Kata ellen, és mivel mindketten megjelentek, ezúttal elkezdődhetett ez a tárgyalás. 

Mindketten megjelentek a tárgyalásonForrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

Sarka Kata ugyan negyed órát késett, de a Bors szerint a teremben mindenki nyugodt volt, kivéve Antóniát. A lap szerint egy óra sem volt a tárgyalás, és új dolgokat nem lehetett megtudni, de az látszott, hogy Toncsi meglehetősen ideges volt. Végig a lábát rázta, és állítólag többször elvesztette a türelmét, közbeszólt és a sajtó munkatársait is rendre utasította, ami miatt viszont őt figyelmeztették. Mivel egyikük sem járult hozzá, hogy fénykép készüljön róluk, illusztrálni nem lehet azt a tekintetet, amit Bálint Antónia lövellt Sarka Kata felé, de az biztos, hogy gyilkos pillantások voltak. A következő tárgyalásra ősszel kerül sor, ítélet is várható az ügyben.