Balhéba keveredett Dudás Miklós, világbajnok kajakos. Szombat hajnalban a XIII. kerületi rendőrkapitányságon kötött ki.

A Bors értesülései szerint, Dudás egy barátjával együtt került összetűzésbe, a Margitsziget egyik felkapott szórakozóhelyének közelében. A lap beszámolójából az derül ki, hogy egy középkorú nő, Dudás ismerősének a segítségére, akinek - ahogyan a lap fogalmaz - " szintén kijutott" a dulakodásból.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt folytat nyomozást. "A rendőrök a feltételezett elkövetőket szombaton reggel 5 óra 50 perckor, a bűncselekménytől számított fél órán belül a Margitszigeten, a helyszín közelében fogták el, majd a rendőrségre előállították. A nyomozók két főt gyanúsítottként hallgattak ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek. A sértettek az elsődleges adatok szerint könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek."- mondta a BRFK szóvivője a lapnak.

Dudás MiklósForrás: facebook/Dudás Miklós sportoló

Dudás szerint semmi verekedés nem történt. "Lökdösődésnek nevezném a dolgot." - mondta a sportoló, aki áldozatként tekint magára, mert belekötettek. "Nézzék vissza a kamerafelvételeket, azok engem fognak igazolni"