Nővel keveredett dulakodásba Dudás Miklós, világbajnok kajakos

Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló -
Dudás Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balhéba keveredett Dudás Miklós, világbajnok kajakos. Szombat hajnalban a XIII. kerületi rendőrkapitányságon kötött ki.

A Bors értesülései szerint, Dudás egy barátjával együtt került összetűzésbe, a Margitsziget egyik felkapott szórakozóhelyének közelében. A lap beszámolójából az derül ki, hogy egy középkorú nő, Dudás ismerősének a segítségére, akinek - ahogyan a lap fogalmaz - " szintén kijutott" a dulakodásból.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt folytat nyomozást. "A rendőrök a feltételezett elkövetőket szombaton reggel 5 óra 50 perckor, a bűncselekménytől számított fél órán belül a Margitszigeten, a helyszín közelében fogták el, majd a rendőrségre előállították. A nyomozók két főt gyanúsítottként hallgattak ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek. A sértettek az elsődleges adatok szerint könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek."- mondta a BRFK szóvivője a lapnak.

Dudás Miklós Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló

Dudás szerint semmi verekedés nem történt. "Lökdösődésnek nevezném a dolgot." - mondta a sportoló, aki áldozatként tekint magára, mert belekötettek. "Nézzék vissza a kamerafelvételeket, azok engem fognak igazolni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.