Venus Williams halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Venus Williams Grand Slam-győztes teniszezőnő volt a hibás abban a halálos kimenetelű autóbalesetben, ami a sztár otthonának közelében történt június elején.

A legendás sportoló nem adott elsőbbséget floridai otthona közelében egy másik autósnak, a zöld lámpánál elinduló, szabályosan közlekedő sofőr pedig már nem tudta elkerülni a szörnyű karambolt.

Venus Williams halálos balesetet okozott Forrás: AFP/Michael Bradley

A 70-es évei végén járó férfit azonnal kórházba szállították, ám néhány nappal az eset után életét vesztette. A nyomozás kimutatta, hogy Williams 8 km/h sebességgel közlekedett és nem fogyasztott alkoholt a baleset során.

A sztársportoló ügyvédje nem kívánt semmit hozzáfűzni az esethez, tolmácsolta a sportoló részvétnyilvánítását, továbbá elmondta, hogy nem gondolja, hogy ez az eset befolyásolja Venus karrierjét és wimbledoni szereplése sincs veszélyben. A torna egyébként július 3-án kezdődik, Londonban - írta meg a TMZ.

Kitálalt Diana hercegné egykori séfjehttp://www.life.hu/sztarok/20170630-diana-egykori-sefje-furcsa-titkot-arult-el.htmlEgyre több furcsa titok derül ki Diana hercegnő életéből. Ezúttal az egykori séfje tálalt ki... TV + Sztárok--Nem tudnak megegyezni Klapka György gyerekei és özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20170630-klapka-ozvegye-nem-egyezkedi-annak-gyereivel.htmlMég mindig nem született döntés Klapka György végrendeletének ügyében. Ezúttal az özvegy miatt... TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós nő popsinagykövet akar lenni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170627-megyeri-csilla-durva-dologra-keszul-video.htmlA rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla nagyon belejött a celebkedésbe. Ezúttal pedig nagy fába vágta a fejszéjét: popsi nagykövet akar lenni....Szavak nincsenek erre. TV + Sztárok--Puskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--Kelemen Anna szakított- így vigasztalódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kelemen-anna-szakitott-viasztalodik.htmlKelemen Anna az utóbbi időben elhagyta az általa annyira szeretett fővárost, és vidékre költözött szerelme kedvéért, sőt annak két lányát is nevelgette. Mindez mára a múlté, vége a románcnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.