25 év után vált el a feleségétől Zacher Gábor, mert első látásra beleszeretett egy másik nőbe, Móniba. Egészen eddig rejtőzködött a pár a nyilvánosság elől, de már az sem érdekli őket, hogy elbújjanak: csak úgy turbékoltak a Volt fesztiválon!

Nem kereste a szerelmet Zacher Gábor, az mégis rátalált. Teljesen véletlenül, egy konferencián találkozott új kedvesével, akitől egyből leesett az álla. Hosszas vívódás után feladta 25 éves házasságát, és a szívét követve új szerelme mellett kezdett új életet. Ennek már csaknem két éve, azóta éli Zacher Gábor és Móni a boldog életüket. Kezdetben a gyógyszerész nem akart a nyilvánosság előtt mutatkozni, de az idei Volt fesztiválon már az sem érdekelte őket, hogy mindenki látja örömüket.

Zacher Gábor, és barátnőjeForrás: Zsigmond László/Life.hu

"Móni egyenesen Prágából jött egy hivatalos útról" - mondta a Borsnak Zacher Gábor, aki le sem vette a kezét kedveséről. Nem győzte őt dicsérni, és jó pár csók is elcsattant köztük. Látszik, hogy olyan szerelmesek, mint a kamaszok. Kimondottan közel áll hozzánk a fesztiválozás, most is reggel tervezünk csak hazamenni. Ellie Goulding, a Bikini és a Margaret Island koncertjére is biztosan elmegyünk. A fiam csak azért nem jött velünk, mert ő is éppen​ egy zenei fesztiválon van külföldön" - árulta el a toxikológus, A pár elképesztően boldog, de az esküvő szóba sem kerülhet. "Mindketten voltunk már házasok, és ez pont elég is volt" - mondta Móni.