Bereczki Zoltán Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán nem panaszkodhat, egyetlen szabad perce nincs. Nyáron is nagyon sokat dolgozik, de egyvalakire szorít majd időt: a lányával mindenképpen elmegy nyaralni.

Bereczki Zoltán egy olyan emberrel tölti a nyarat, aki örökre elrabolta a szívét, másra nem is szorít majd időt, hiszen rengeteg dolga lesz. Nagyon sok munkát vállalt el, ezért alig van egy perc szabadideje, de panaszkodni nem panaszkodhat. Azt viszont eldöntötte, hogy báhogyan is legyen, idén valóra váltja a kislánya álmát, hiszen ő most a legfontosabb nő az életében.

Bereczki Zoltán valóra váltja lánya álmát! Fotó: Mudra László - Origo

Már többször jártam a francia fővárosban, és úgy döntöttem, hogy most a kislányommal megyünk.

De édes! Kislányával fotózkodott Bereczki Zoltán

Ritkán látunk olyan képet, amelyen együtt van Bereczki Zoltán és a kislánya, Zorka. Most azonban egy ilyen képet kaptunk. Legalábbis félig... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Ennyire vonzó Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170706-ennyire-vonzo-szechenyi-istvan-leszarmazottja.htmlSzéchenyi István leszármazottai meséltek a történelmi múltról. A jóképű utód pedig bizonyára sok női szívet rabolt el a műsor alatt...TV + SztárokOrigoLiptai Claudia elárulta, mitől van ilyen remek formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-liptai-claudia-elarulta-mitol-van-jo-formaban.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám csak úgy ragyognak a boldogságtól, a műsorvezető pedig jobb formában van, mint valaha. Clau elárulta, mitől ilyen bombázó, és azt is, mit kap minden nap a szerelmétől.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék rengeteget fognak fizetni, ha továbbra is használják a Reggeli Show-thttp://www.life.hu/sztarok/20170706-sebestyen-balazsek-nem-hasznalhatjak-a-reggeli-show-t-vagy-sokat-kell-fizetniuk.htmlA Fővárosi Törvényszék a Calss FM tulajdonosának adott igazat, így Sebestyén Balázsék nem hanszálhatják tovább a Reggeli Show nevet. Ők mégsem foglalkoznak ezzel, pedig hatalmas összegű a bírság! TV + Sztárok--Kulcsár Edina párja a liftben harapta fenéken a műsorvezetőt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170704-kulcsar-edina-parja-a-liftben-harapta-meg-a-musorvezetot.htmlKulcsár Edina és párja szereti beavatni rajongóikat a mindennapjaikba, még az intim vagy bolondos pillanataikat is megmutatják, mint ezt a liftes esetet! TV + SztárokOrigoBudapesten fürdőzik Dakota Fanning: bikiniben pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170704-budapesten-furdozik-dakota-fanning.htmlMár lassan hozzászokhatunk, hogy világsztárok sétálgatnak egész Budapesten, Dakota Fanning is itt van. A fürdőzést is kipróbálta, de a Red Bull Air Race-t is imádta. TV + Sztárok--Geronazzo Mária jósnőnek állt - Smink nélkül sétálgathttp://www.life.hu/sztarok/20170704-josno-lett-geronazzo-mariabol.htmlGeronazzo Mária botrányairól és hatalmas szájáról volt többnyire híres, de évek óta nem hallhattunk felőle. Kiderült, hogy egy új karrierbe fogott, ezen a pályán pedig született tehetség! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.