Demcsák Zsuzsára egy gyötrelmes válás és néhány magányosan töltött év után végre rátalált a szerelem. Gyerekeik edzésén találkozott először a pár...

A Tv2 Mokka egykori műsorvezetője hosszú ideig élt magányosan, gyerekeit egyedül nevelve. Ám úgy tűnik, fordult a kocka és végre eltalálta Cupido nyila- Zsuzsa számára a nyár új szerelmet hozott.

A Story magazin fotósa lencsevégre kapta Demcsákot és szerelmét, amikor a sztár lakása előtt ölelkeztek és alig tudták elengedni egymást.

Demcsák Zsuzsa és párjaForrás:Story Magazin

Úgy tudni, a pár a gyerekeik úszóedzésén ismerkedett meg. Eleinte csak beszélgettek, majd idővel rájöttek, hogy több ez köztük holmi barátságnál. Egy hónapja tart a románc.

"Régóta ismerik már egymást az új párjával, ebből a barátságból kezdett kialakulni a szerelem. A sportnak és gyermekeiknek köszönhetik egymást, hiszen a kicsik úszóedzésén ismerkedtek meg. A kölcsönös rokonszenv miatt egyre többet és többet beszélgettek, aztán már az uszodán kívül is sor került a találkozókra, randikra, és egyszer csak azt vették észre: ez már több mint barátság"- árulta el Zsuzsa barátnője.