A fiatal művész őszintén mesélt a jelenlegi életéről, a szerelméről, és a meghiúsult esküvőjükről is. 

Varga Viktor mostanában szárnyal. A közösségi oldalát nézve nem csak fotók, hanem csodás festmények és hangulatos zenei feldolgozások is sorra megjelennek, melyeknek köszönhetően a zenész egy teljesen új arcát ismerhetik meg a követők. 

Varga Viktor örökre szeretni akarja CynthiátForrás: Facebook

Kiderült, hogy Viktor sikere nem csak a kemény munkának köszönhető, hanem annak is, hogy végre békére leltek Cynthiával, és ez mindkettejük számára sokat jelent. Viktor ugyanis ráébredt, hogy Cynthiával hűséges akar lenni, vele szeretni élni, és nem létezik számára senki más. Már majdnem el is vette feleségül a csinos fotográfust: 

"Most majdnem volt egy házasságunk egyébként. Volt egy koncertem Szlovákiában, ahol a polgármester meg ott ilyen hasonló figurák nagyon szeretnek, és hát egy nagyon hosszan tartó buli volt, reggel 9-ig ott voltunk. És hát valahogy addig húzódott a buli, hogy gyakorlatialg kitaláltuk, hogy mi most összeházasodunk abban a pillanatban. Úgyhogy reggel elkezdtek az asszonyok kakasokat vágni, befogtak egy hintót, elindult az egész procedúra (...) Aztán az lett a hiba az ügyben, hogy le kellett volna menni Békéscsabára az anyakönyvi papírokért, neki Pestre, és akkor mindenki sírva fakadt, még a polgármester is"