Paul Walker lánya csodás fiatal nővé serdült, bizonyára a híres édesapja is büszke lenne rá...

Ahogy azt a Life.hu megírta, egy tragikus baleset következtében halt meg a Halálos iramban sztárja, Paul Walker. A színész halálát a mai napig nem tudja elfogadni a közönség, időről időre újabb részletek, teóriák és elméletek kerülnek napvilágra a halálával kapcsolatban. 

before I fell on my face

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés,

Pedig valójában a legnehezebb annak a tinilánynak lehetett, aki a legérzékenyebb időszakában maradt apa nélkül. Meadow a kora ellenére rendkívül jól kezeli a helyzetet, hiszen más sztárcsemetékkel ellentétben, - akik fele ekkora trauma hatására is rossz útra tértek - róla azóta sem lehetett rémtörténeteket hallani.

Most pedig már 18 éves, igazi csinos fiatal nővé cseperedett. Az egykor kisgyermek ma már a saját útját járja, de időről időre felkerülnek régi közös fotók az édesapjával. Bizonyára, ő is nehezen birkózik meg a történtekkel. 

Paul Walker lánya egyre jobban hasonlít apukájára
Meadow Walker nem sokszor lép a nyilvánosság elé, közösségi profiljain sem találhatunk sok képet róla. A legfrissebb fotó is az apjáról elnevezett alapítvány ünnepségén készült a 17 éves lányról, aki legfőképp azzal tölti az idejét, hogy tovább vigye édesapja örökségét. Olvass tovább itt...