Egy alapszereplő távozik a Barátok köztből, mégpedig Gubík Ági. A színésznő a nyáriszünet után csak néhány hétig lesz látható a sorozatban.

Gubík Ági két és fél éve tűnt fel a Barátok köztben, és igen sok problémát okozott a Mátyás Király téren. Az általa alakított Berényi Ágnes nemcsak az üzleti élet szálait kuszálta össze, de a szereplők magánéletében is elég sok gondot okozott, ám ez már nem lesz így sokáig. Gubík Ági ugyanis hamarosan kiszáll a sorozatból.

Gubík Ági kiszállForrás: RTLKLUB

"A sorozat szereplői nyári szabadságon vannak és úgy tudom, hogy miután visszatérnek, Ági már csak néhány hetet fog forgatni" - mondta a Borsnak egy informátor, és a színésznő is megerősítette, hogy végzett a sorozattal, ugyan nem örökre. Való igaz, augusztus végéig dolgozom a stábbal. Magam kértem, hogy kissé kevesebb munkám legyen, de nem pihenni megyek, hanem többet szeretnék a színházi szerepeimmel foglalkozni. Ez azért nem jelenti azt, hogy Berényi Ágnes teljesen eltűnik, vendégként feltűnök majd a sorozatban" - árulta el Ági, aki korábban azt vallotta be, hogy szerelmes volt a Viszkis rablóba.