Gubík Ági otthagyja a Barátok köztöt

Forrás: RTLKLUB -
Gubík Ági Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy alapszereplő távozik a Barátok köztből, mégpedig Gubík Ági. A színésznő a nyáriszünet után csak néhány hétig lesz látható a sorozatban.

Gubík Ági két és fél éve tűnt fel a Barátok köztben, és igen sok problémát okozott a Mátyás Király téren. Az általa alakított Berényi Ágnes nemcsak az üzleti élet szálait kuszálta össze, de a szereplők magánéletében is elég sok gondot okozott, ám ez már nem lesz így sokáig. Gubík Ági ugyanis hamarosan kiszáll a sorozatból.

Gubík Ági kiszáll Forrás: RTLKLUB

"A sorozat szereplői nyári szabadságon vannak és úgy tudom, hogy miután visszatérnek, Ági már csak néhány hetet fog forgatni" - mondta a Borsnak egy informátor, és a színésznő is megerősítette, hogy végzett a sorozattal, ugyan nem örökre.

Való igaz, augusztus végéig dolgozom a stábbal.

aki korábban azt vallotta be, hogy szerelmes volt a Viszkis rablóba

Ez vár a köztévé lekevert riporterérehttp://www.life.hu/sztarok/20170710-hirado-kozteve-bajai-halaszle.htmlKülönös állapotban volt a köztévé Híradójának riportere Bencze Péter, amikor a Bajai Halászléfőző Fesztiválról jelentkezett be. Kiderült, hogy mi lesz a sorsa. TV + Sztárok--Bereczki elbúcsúzott a Sztárban sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20170710-bereczki-zoltan-nem-fog-szerepelni-az-uj-sztarban-sztarban.htmlDolga van bőven Bereczki Zoltánnak, akinek már nem fér bele az életébe a Sztárban sztár.TV + Sztárok--Balaton Sound: Hajdú Péter és szerelme Eszter is fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-hajdu-peter-baratnoje-foto.htmlHajdú Péter is a Balaton Soundon csapatta hétvégén. A műsorvezető kedvesével pörgött a fesztiválon. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLecsaptak a vámosok Lagzi Lajcsirahttp://www.life.hu/sztarok/20170710-lajcsi-vamosok.htmlGalambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi és családja, néhány csodás napot töltött Thaiföldön. Ám itthon a reptéren, kellemeleten meglepetésben volt részünk - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Jason Derulóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20170709-jason-derulo-exkluziv-interju.htmlJason Derulo egyenesen Amerikából érkezett a Balaton Soundra, hogy egy fergeteges koncertet varázsoljon Zamárdiba. TV + Sztárok--Bikiniben szexizik Rubint Réka unokahúga, Rubint Rellahttp://www.life.hu/sztarok/20170709-rubint-rella-nagyon-dogos.htmlÚgy tűnik, nem csak Rubint Ráka örökölt jó géneket. 19 éves unokahúga, Rella például szintén nagyon dögös. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.