Emlékzenekarból lett bandájával koncertezik Sipos Peti. Sosem gondolta volna, hogy a Zártosztály egyszer ekkora siker lesz. 

Négy évvel ezelőtt alapították meg a Zártosztály névre keresztelt emlékzenekart, melynek az egykori Edda együttes három zenésze, és Sipos Peti is tagja. Mókázásnak indult a dolog, de mostanra már igencsak kiforrta magát. 

FotóForrás: Red Lemon Media

"Az idei koncert különlegessége, hogy sikerült az ős eddás tagokat is összehozni, így már 9 egykori eddás játszik 22 régi dalt a két ünnepi koncerten: július 13-án Miskolcon az Ady Műv házban, 15-én pedig Budapesten a Barba Negra Track nagyszínpadán. A koncertre hazalátogat Bartha Alfonz is Amerikából, aki a színpadon ünnepli 60. szülinapját egykori zenésztársaival" - mesélte boldogan Peti.

Idén, már csak a Sipos Peti 5.X Rockfesztiválon zenél a banda, ahol a zenész többi formációja is színpadra áll majd: a Triász és a Zártosztály mellett a legendás Irigy Hónaljmirigyet is hallhatják a rajongók. 

„Pont az ötvenedik születésnapomon lesz a három zenekarom nagykoncertje, aminek azt a címet adtam, hogy A pettyes ötven árnyalata. Mindegyik a szívügyem, így igazi örömzenéléssel ünnepeljük majd az ötödik ikszet"