Koncertezni indul Sipos Peti és az egykori Edda tagok

Forrás: Red Lemon Media -
Zártosztály koncert Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékzenekarból lett bandájával koncertezik Sipos Peti. Sosem gondolta volna, hogy a Zártosztály egyszer ekkora siker lesz. 

Négy évvel ezelőtt alapították meg a Zártosztály névre keresztelt emlékzenekart, melynek az egykori Edda együttes három zenésze, és Sipos Peti is tagja. Mókázásnak indult a dolog, de mostanra már igencsak kiforrta magát.

Fotó Forrás: Red Lemon Media

"Az idei koncert különlegessége, hogy sikerült az ős eddás tagokat is összehozni, így már 9 egykori eddás játszik 22 régi dalt a két ünnepi koncerten: július 13-án Miskolcon az Ady Műv házban, 15-én pedig Budapesten a Barba Negra Track nagyszínpadán. A koncertre hazalátogat Bartha Alfonz is Amerikából, aki a színpadon ünnepli 60. szülinapját egykori zenésztársaival" - mesélte boldogan Peti.

Idén, már csak a Sipos Peti 5.X Rockfesztiválon zenél a banda, ahol a zenész többi formációja is színpadra áll majd: a Triász és a Zártosztály mellett a legendás Irigy Hónaljmirigyet is hallhatják a rajongók.

„Pont az ötvenedik születésnapomon lesz a három zenekarom nagykoncertje, aminek azt a címet adtam, hogy A pettyes ötven árnyalata. Mindegyik a szívügyem, így igazi örömzenéléssel ünnepeljük majd az ötödik ikszet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.