Vastag Tamás fél, hogy diploma nélkül elveszíti szerepeit

Forrás: Facebook/ Vastag Tamás -
Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iskolapadba kell ülniük azoknak a színészeknek, akik társulati tagok, de nincsen diplomájuk. Vastag Tamásnak sincsen papírja, így van mitől tartania, de nagyon bizakodó.

Diplomát kell szerezniük azoknak a színészeknek, akik társulati tagok, de nincsen szakíirányú végzettségük. A nemzeti intézményekben dolgozók legalább 70 százalékának kell, hogy legyen felsőfokú és szakíirányű végzettsége, különben az is megtörténhet, hogy búcsút kell mondaniuk a szerepeiknek. Vastag Tamásnak is van miért aggódnia.

Vastag Tamás fél, hogy elveszíti szerepeit Forrás: Facebook/ Vastag Tamás

tudom, hogy ezt komolyan veszik. Ha mondjuk tízszereplős egy darab, adja a jóisten, hogy benne legyek a háromban.

Borsnak

2 év után szakított Kárpáti Rebeka és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170713-szakitott-parjaval-karpati-rebeka.htmlA fiatal színésznő kapcsolata komolynak bizonyult, mindenki azt hitte, hogy megtalálták egymásban életük párját, de az élet sajnos közbeszólt. TV + Sztárok--36 éves lett az olimpiai bajnok Kovács Ágnes: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170713-36-eves-lett-az-olimpiai-bajnok-kovacs-agnes.htmlKovács Ágnes úszónőről már kiskorában tudták, hogy különös tehetsége van, amiről később az egész ország megbizonyosodhatott. A világ legjobb úszói között emlegették a nevét, 13 évnyi válogatottsága alatt minden nemzetközi versenyen pontot szerzett. TV + Sztárok--Félmilliós kárt okoztak L.L.Junior luxusautójában http://www.life.hu/sztarok/20170713-felmillios-kar-keletkezett-junior-kocsijaban.htmlMegdöbbentő dolog történt a magyar rapperrel, sosem gondolta volna, hogy ilyen rossz emberek vannak a környezetében. TV + SztárokOrigoKiöregedett a csajozásból Pintér Tibor http://www.life.hu/sztarok/20170713-pinter-tibor-kioregedett-a-csajozasbol.htmlA sármos színész őszintén elárulta, hogy mi az a dolog az életében, amiben egyáltalán nem érzi magát sikeresnek. TV + SztárokOrigoSzabó Dóra fürdőruhában jógázott a Duna vizén - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170713-szabo-dora-furdoruhaban-jogazott-a-duna-vizen.htmlSzabó Dóra bevállalta, és élő adában vetkőzött fürdőruhára. Mindezt persze a műsor kedvéért: megmutatta, milyen a vízi jóga! TV + SztárokOrigoFésűs Nelly extrém fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170713-fesus-nelly-furcsa-fotot-posztolt.htmlKülönleges fotót tett közzé közösségi oldalán a 45 éves művésznő.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.