Máthé Erzsit megrendítette Schubert Éva halála

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
Máthé Erzsi Schubert Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máthé Erzsi, a Nemzet Színésze újra gyászol: kedves pályatársa, Schubert Éva távozott az élők sorából.

"Az elmúlt hónapokban több nagyszerű pályatársat, barátot veszítettem el, és nagyon fájónak érzem a hiányukat. Szorongva gondolok arra is, hogy nemsokára én következem" - nyilatkozta Máthé Erzsi.

Máthé Erzsi Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Minden fizikai fájdalmam ellenére szeretem az életet, de már régóta félek az elmúlástól, mostanában egyre többet érzem, hogy nemsokára be kell fejeznem földi pályafutásomat" - mondta a 90. születésnapját idén ünneplő Máthé Erzsi, akinek ilyenkor eszébe jut, hogy

már csak ketten vannak az utolsó mohikánok közül:

ő és Töröcsik Mari, akivel együtt választották be a nemzet színészeinek sorába. (Törőcsik Marit jelenleg kórházban ápolják és mesterségesen táplálják.)

Legutóbb a nála négy évvel fiatalabb kolléganőjét, Berek Katit búcsúztatták a nemzet színészei. "Szomorú hangulat tört rám a minap is, amikor Schubert Éva ment el, aki utolsó éveiben - hozzám hasonlóan - már csak járókerettel vagy kerekesszékkel tudott kimozdulni a lakásából. Tudom, hogy mennyire megviselte a betegsége, Évának csontritkulása volt, és egy csípőműtéten is átesett".

Máthé Erzsi Forrás: filmkultura.hu, nemzetiszinahz.hu

"A szerepjátszás volt a mindenem, de öt éve letettem, magam mögött hagytam. Nem hiányzik, nem szoktam a színházzal álmodni, nem gondolok rá. Persze ez furcsa érzés és egyben nagy gyötrődés is"- mondta a Blikknek a díva. "Mivel mindig is lámpalázas voltam, sokat gyötrődtem és küzdöttem, ez a megterhelés teljesen elhasználta az idegrendszeremet és tovább már nem akartam ezt a küzdelmet."

13 érdekesség a ma 40 éves svéd trónörökösről, Viktória hercegnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-40-eves-a-sved-tronorokos-viktoria.htmlEgy törvénynek köszönhetően lett ő a trónörökös, fiatalon anorexiától szenvedett, két gyermek édesanyja, és megható gesztussal kedveskedett szüleinek a saját esküvőjén. Ismerjétek meg Viktóriát, a svédek koronahercegnőjét, a jövendő királynőt. TV + Sztárok--Sarka Kata nem tervezte Hajdú Péter elhagyását: lakást sem bérelt előrehttp://www.life.hu/sztarok/20170714-sarka-kata-nem-tervezte-hajdu-peter-elhagyasat.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házassága egy éve ment tönkre, Kata gyorsan el is költözött a közös otthonukból. Azóta folyamatosan jelennek meg újabb hírek az egykori párról, illetve kapcsolatuk végéről. A legújabb híresztelés szerint Kata állítólag nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú Pétert, még lakást sem bérelt.TV + Sztárok--Elítélték Curtist az ittas és drogos autóvezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170714-eliteltek-curtist.htmlCurtis balesetének ügyében első fokon ítélet született. A tárgyaláson pedig az is kiderült, a rapper nemcsak ivott, kokainozott is.TV + SztárokOrigoLady Gaga és Christiano Carino összeköltöztek http://www.life.hu/sztarok/20170713-lady-gaga-osszekoltozott-a-szerelmevel.htmlLady Gaga és az ügynöke között úgy tűnik, hogy mostmár nagyon szoros a viszony: nemrég szerelmesek össze is költöztek. TV + Sztárok--Nyíltan bulizott a Soundon Cooky és az új párja http://www.life.hu/sztarok/20170713-cooky-nyiltan-felvallalja-az-uj-baratnojet.htmlÚgy tűnik, Cooky nem rejtegeti tovább a kapcsolatát: együtt bulizott a Balatonon az új kedvesével. TV + SztárokOrigoFiatalkori fotót mutatott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20170713-megmutatta-fiatalkori-enjet-falusi-mariann.htmlKülönleges fotót mutatott a közösségi oldalán Falusi Mariann: Így festett fiatal korában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.