Gáspár Bea úgy érzi, méltatlan helyzetbe került, ugyanis állítása szerint zsarolás és fenyegetések áldozata lett. 

Miután Bea asszony került ki győztesként a Konyhafőnök VIP című főzőműsorban, őt illette meg a 10 millió forintos fődíj is. Ezután elhatározta, hogy indít egy gasztroblogot és mellé közösségi oldalakat is, amelyek elkészítésével meg is bízott egy céget. 

Gáspár Bea állítja: megfenyegették, amiért nem tudott fizetni.Forrás: RTL Klub

Gáspár Győző NAV-os ügyei miatt azonban oda lett Bea nyereménye is, aki így nem tudja kifizetni a programozók munkáját. Állítása szerint a szakemberek visszaélnek a méltatlan helyzetével, fenyegetik, hogy megsemmisítik az oldalt, amennyiben nem fizet. Pedig Bea még nem is kapott a felületekhez hozzáférést. Az érintett cég azonban másképp mesélte el a történteket: 

"Amit Bea asszony csinál, az abból fakad, hogy szeretne címlapon lenni. Valójában azért nincs hozzáférése az oldalaihoz, mert nem tesz ezért semmit. Egy általa megjelölt személy megkapta a jelszavakat, és kapott egy lemondónyilatkozatot is, amivel a nevére kerülhetne a domainnév. Fenyegetésről pedig szó sem volt, ahogyan arról sem, hogy bárki lekapcsolná az oldalakat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy most is minden üzemel, miközben várunk a pénzükre" - mondta a cég egyik dolgozója a Ripostnak