David Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 65. születésnapját David Hasselhoff. A színész nagy fájdalma, hogy zenészként nem sikerült igazán befutnia. Ezt a négy legszörnyűbb slágerével bizonyítjuk.

Zongorás sál, karácsonyi égősorral feltuningolt dzseki. Így énekelte David Hasselhoff a Looking for Freedom című dalt Berlinben 1989-ben. Erre a videóra pont olyan bájosan tekintünk most vissza, mint a Szomszédokra.

Hihetetlen, hogy ez az ember 65 éve abból él, hogy volt egy beszélő autója, és szőrös mellkassal rohangált a tengerparton. Természetesen készített David olyan klipet is, ahol két szerelmét – az autót és a nőket – is bemutatta. Aki pedig ez alapján beugrana David mellé a kocsiba, hát...

Egyik percben szmokingos titkos ügynök, másik percben már eszkimónak öltöző harcos, vagy bennszülöttekkel ugráló felfedező. Ilyen ember a mi Davidünk, akinek mindenképpen odaítélnénk a legröhejesebb videóklipet megálmodó díját.

Két évvel ezelőtt teljesen visszarepített minket a 80-as évekbe David Hasselhoff, amikor kidobta a True Survivor nevű főcímdalt. Nagyon ráérzett a 65 éves színész énekes, hogy mi kell a mai harmincasoknak. Ezért szeretünk, David! Nem te vagy a férfi Adele, de elszórakoztatod az irodistákat egy szürke hétfőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.