Ma ünnepli 65. születésnapját David Hasselhoff. A színész nagy fájdalma, hogy zenészként nem sikerült igazán befutnia. Ezt a négy legszörnyűbb slágerével bizonyítjuk.

Zongorás sál, karácsonyi égősorral feltuningolt dzseki. Így énekelte David Hasselhoff a Looking for Freedom című dalt Berlinben 1989-ben. Erre a videóra pont olyan bájosan tekintünk most vissza, mint a Szomszédokra.

Hihetetlen, hogy ez az ember 65 éve abból él, hogy volt egy beszélő autója, és szőrös mellkassal rohangált a tengerparton. Természetesen készített David olyan klipet is, ahol két szerelmét – az autót és a nőket – is bemutatta. Aki pedig ez alapján beugrana David mellé a kocsiba, hát...

Egyik percben szmokingos titkos ügynök, másik percben már eszkimónak öltöző harcos, vagy bennszülöttekkel ugráló felfedező. Ilyen ember a mi Davidünk, akinek mindenképpen odaítélnénk a legröhejesebb videóklipet megálmodó díját.

Két évvel ezelőtt teljesen visszarepített minket a 80-as évekbe David Hasselhoff, amikor kidobta a True Survivor nevű főcímdalt. Nagyon ráérzett a 65 éves színész énekes, hogy mi kell a mai harmincasoknak. Ezért szeretünk, David! Nem te vagy a férfi Adele, de elszórakoztatod az irodistákat egy szürke hétfőn.