Bujtor István 8 éve távozott az élők sorából, de filmjei és szerettei örökké életben tartják őt. Özvegye felejthetetlen születésnapi darabot rendezett elhunyt férje emlékére, amire Kern András különös meglepetéssel készült: megidézte a színészlegendát. 

Bujtor István özvegye egy felejthetetlen születésnapi színdarabot rendezett elhunyt férje emlékére, ahol eszük ágában sem volt szomorkodni. Úgy tisztelegtek a legenda emléke előtt, ahogy azt a színész is szerette volna. Kern András például egy nagyon különleges módszert választott: levelet írt, amivel sikerült megidéznie a színészt. Bujtor özvegye szerint legalábbis úgy sikerült a levél, mintha a férje a menyországból szólt volna hozzájuk.

Bujtor István megelevenedett az emlékestjénForrás: MTV

"Meghatódtam, potyogtak a könnyeim, amikor azt a csodálatos levelet olvastam. A férjem a mennyországból szól hozzánk, itt élőkhöz, Kern Andrison keresztül, abban a stílusban, ahogy beszélt, ahogy élt. Mialatt olvastam, lepergett előttem a gyönyörű, közös életünk. Ez a levél számomra véletlenül sem morbid. Ezt jól tudta Andris is, ezért írta meg. Ha hiányzik a férjem, csak előveszem és megelevenedik" - mondta a Ripostnak Bujtor István özvegye, hozzátette, a férjére még a fiatalabbak is emlékeznek. "Tulajdonképpen a férjem már nyolc évvel túlélte a halálát" - árulta el Judit.