Gáspár Győzike ismét koporsókat árul!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gáspár Győző Győzike koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mind tudjuk, Győzikéék most rossz helyzetben vannak, hiszen a NAV elkobozta a vagyonukat. A showman, hogy mentse helyzetüket, felélesztette egy régi vállalkozását: koporsóbizniszbe fogott!

Gáspár Győzikéék nincsenek éppen jó helyzetben, hiszen a NAV szinte minden pénzüket lefoglalta. A családot hónapokkal ezelőtt látogatták meg először a hivatal emberei, de nem utoljára. Győzikééknek így szinte semmijük sem maradt, de a showman nem adja fel. Leszögezte, akár Brüsszelig is elviszi az ügyüket, mert biztos benne, hogy nekik van igazuk.

Győzike kénytelen volt régi vállalkozását újra feléleszteni Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gáspár Bea be is vallotta már, hogy lassan ételre sincs pénzük, tűkön ülve várják a családi pótlékot. Győzike viszont nem tétlenkedett, belefogott egy régi bizniszébe:

ismét koporsóárus lett.

Facebook-oldalán tette közzé a hírt, természetesen fotókat is melléket. Elárulta, tudja, hogy sokan támadják majd, de erre is szükség van!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.