Klapka György örököseinek sikerült megegyezniük, elosztották az Aranyember vagyonát. A végrendeletét azonban nem tartották be, a kitagadott fiúk is kaptak az örökségből.

Klapka György halála nagy megrázkódtatás volt a családnak, aztán újabb sokkot okozott az Aranyember végrendelete. Két fiát is kitagadott az üzletember, ami nagy felháborodást keltett nemcsak a fiúkban, hanem a családtagokban is. Úgy tűnik azonban, hogy végül mégsem kell aggódniuk, ugyanis sikerült elosztaniuk a vagyont, és senki nem maradt ki belőle!

Megegyeztek Klapka György örököseiFotó: Nagy Attila [origo]

Hosszú hetek egyeztetése után sikerült megállapodniuk, és a jelek szerint mindegy úgy zárult, ahogy a felek akarták. Az özvegyet külön ügyvéd képviselte, de mindenki elégedetten távozott a II. kerületi közjegyzői irodából, hiszen mindenki számára előnyös megállapodás született - írja a Blikk.

Kiderült, hogy Klapka György miért tagadta ki fiát
Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Klapka György kitagadta első fiát, Gyurit. Senki nem tudta, miért döntött így, de most fény derült a titokra: az Aranyember barátja elárulta! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!