Szörnyű baleset történt nemrég Ohióban, videó is készült a vidámparki tragédiáról. 

Elképesztő eset történt egy Ohió állami vásáron. Egy gyorsan száguldó forgóhinta egyik üléssora szakadt le menet közben, ketten a levegőbe repültek. Helyi idő szerint szerda este, 8 óra után történt, a vásár első napján. A szerencsétlenségben heten megsérültek, egy áldozat pedig életét vesztette. 

A balesetben többen is megsérültek, egy 18 éves fiú pedig életét vesztetteForrás: Instagram/madartistairbrush

Az elhunyt egy 18 éves fiú, aki a baleset következtében a levegőbe repült, majd a betonba csapódott. A sérültek közül hárman kritikus állapotban vannak. Az esetről számtalan felvétel készült, hiszen a mit sem sejtő sorban állóknak fogalmuk sem volt arról, hogy épp egy tragédiát  fognak rögzíteni. 

Az ohiói kormányzó elrendelte a vásár területén lévő összes hasonló játék működésének felfüggesztését, és kizárólag egy alapos vizsgálat után lehet őket újra üzembe helyezni. Kiderült, hogy a balesetet okozó játékot a helyszínen szerelték össze, és több tesztkörön is átesett az élesítés előtt, mégis megtörtént a katasztrófa - írta meg a DailyMail

 Sajnos ehhez hasonló tragédiákról már több vidámpark és cirkusz esetében is beszámoltunk, de vannak olyan kirívó esetek, amiket nem lehet egy könnyen elfelejteni. 

5 sokkoló halálos baleset, ami vidámparkokban történt
Vidámparkba szórakozni megyünk, és amikor belépünk a kapun, nem gondoljuk, hogy ez a kikapcsolódás akár végzetes is lehet. Íme, öt borzalmas haláleset, ami vidámparkokban történt. Olvass tovább itt...