Verebes István első felesége prostituált volt

Forrás: Youtube/ATV -
prostituált Verebes István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István sem sűrűn nyilatkozik magánéletéről, nem is sejtettük, hogy ilyen pikáns titkot rejteget. Kiderült, hogy első felesége egy prostituált volt!

Verebes Istvánról nem hallani mostanában, szinte egyáltalán nem szerepel a nyilvánosság előtt a rendező. Nem is nagyon ad nyilatkozatot, de nemrég kivételt tett, ráadásul egy eddig elhallgatott titokra derült fény. Verebes István sosem nyilatkozott a magánéletéről sokat, bár azt már egyszer bevallotta, hogy annak idején kicsapongó életet élt a feleségei mellett is, ami mára már megváltozott. Az viszont csak most derült ki, hogy kivel is kötötte az első házasságát.

Verebes István első felesége prostituált volt Forrás: Youtube/ATV

Verebes István első felesége prostituált volt,

arról mesélt Rónai Egon műsorában, hogyan közölte ezt édesapjával. "Az első feleségem egy prostituált volt, az apám pedig annyit mondott rá: rendben fiam, de nem fogok neked minden nap énekelni" - mondta Verebes.

Istenes László elmondta véleményét Csobot Adélrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-istenes-laszlo-megszolalt-csobot-adelrol.htmlCsobot Adél és Istenes László együtt szerepeltek Kasza Tibi új műsorában, ott mondta el a Mokka műsorvezetője, hogy mi a véleménye menyéről. Szerinte Adél egyáltalán nem sok. TV + SztárokOrigoEltemették Schubert Évát http://www.life.hu/sztarok/20170728-elbucsuztattak-schubert-evat.htmlCsütörtökön kísérték utolsó útjára Schubert Éva színésznőt. TV + Sztárok--Cserpes Laura megkönnyezte Gyurta Dani kieséséthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-cserpes-laura-konnyezte-gyurta-dani-kiesese-utan.htmlGyurta Dani az idei vizes vb-n nem úgy szerepelt, ahogy tervezte, pedig szerelme is ott szurkolt neki az arénában. Cserpes Laura könnyekben tört ki, miután Dani kiesett 200 méter mellen csütörtökön. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia újra dolgozik - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170728-liptai-claudia-dolgozik-ezt-csinalja-foto.htmlLiptai Claudia hosszú kihagyás után újra dolgozik: ez volt az első munkája. TV + Sztárok--Szexkapcsolatnak indult Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20170728-szexkapcsolatnak-indult-mila-kunis-es-ashton-kutcher-hazassaga.htmlMila Kunisnál és Ashton Kutchernél összeillőbb párost nem igazán lehetne elképzelni, pedig nem indult romantikusan a kapcsolatuk: szexszel kezdődött, és házasság lett a vége! TV + Sztárok--A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-a-leszbikus-szereto-allitja-utotte-es-rugta-ot-a-magyar-szineszno.htmlHamarosan névvel és arccal is vállalja magát a fiatal leszbikus szerető, aki azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.