A rendező lassan húsz éve van együtt jelenlegi párjával, bár volt idő, amikor nem ő volt a hűség mintaszobra. A 67 éves színész sokszor csalta meg aktuális partnereit. 

Verebes István elmondása szerint Ágnes mellett jobb ember lett az évek során. Bár régen elég kicsapongó életet élt, mostanra teljesen megváltozott a helyzet - írja a Story magazin. 

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Nem szép dolgokat csináltam. Az egyiktől biztos, és azt hiszem, a másiktól is. Az egyik megbocsájtott, a másik nem. Harmincéves koromban biztos nem vettem volna el, mert nem voltam elég érett rá. más dolgok motiváltak akkoriban. Ami a jelenlegi feleségemben értékes, az sok korábbi nőmben is erősen megvolt, de így együtt egyikben sem. Feleség, szerető, barát, intellektuális vitapartner, anya - igen ez így együtt. Nem mondom, hogy zökkenőmentesen zajlott ez a húsz év. Voltak vitáink, de veszekedéseink nem" - mondta Verebes aki hozzátette, sosem bánt rosszul Ágnessel. "A hangomat nem emeltem fel soha, ő is talán csak egyszer-kétszer, és az sem volt veszélyes, Azok a szörnyűségek, amelyek az előző kapcsolataimban zavartak, nincsenek. Ági soha nem hánytorgatott fel semmit, és soha nem mondta, hogy bezzeg ő mit tett bele a közös életünkbe."