Verebes István: "Nem szép dolgokat csináltam"

rendező párkapcsolat színész Verebes István megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendező lassan húsz éve van együtt jelenlegi párjával, bár volt idő, amikor nem ő volt a hűség mintaszobra. A 67 éves színész sokszor csalta meg aktuális partnereit. 

Verebes István elmondása szerint Ágnes mellett jobb ember lett az évek során. Bár régen elég kicsapongó életet élt, mostanra teljesen megváltozott a helyzet - írja a Story magazin.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Nem szép dolgokat csináltam. Az egyiktől biztos, és azt hiszem, a másiktól is. Az egyik megbocsájtott, a másik nem. Harmincéves koromban biztos nem vettem volna el, mert nem voltam elég érett rá. más dolgok motiváltak akkoriban. Ami a jelenlegi feleségemben értékes, az sok korábbi nőmben is erősen megvolt, de így együtt egyikben sem. Feleség, szerető, barát, intellektuális vitapartner, anya - igen ez így együtt. Nem mondom, hogy zökkenőmentesen zajlott ez a húsz év. Voltak vitáink, de veszekedéseink nem" - mondta Verebes aki hozzátette, sosem bánt rosszul Ágnessel. "A hangomat nem emeltem fel soha, ő is talán csak egyszer-kétszer, és az sem volt veszélyes, Azok a szörnyűségek, amelyek az előző kapcsolataimban zavartak, nincsenek. Ági soha nem hánytorgatott fel semmit, és soha nem mondta, hogy bezzeg ő mit tett bele a közös életünkbe."

Eltiltották Galambos Lajcsitól testvéréthttp://www.life.hu/sztarok/20151230-galambos-lajostol-eltiltottak-occset-istvant.htmlGalambos István nem tarthatja a kapcsolatot börtönben lévő testvérével, Lajcsival. Fellebbezett, de nem hogy elgfogadták volna kérelmét, azt mondták neki, hamarosan ő is idézést kap a rendőrségtől. TV + Sztárok--Fordulat: marad a köztévénél Jakupcsek Gabriella?http://www.life.hu/sztarok/20151229-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-marad-a-koztevenel.htmlA hírek szerint továbbra is ő vezeti majd a Ridikül című műsort, és a fizetése is emelkedni fog. TV + Sztárok--Dopeman kiakadt Berki Krisztánrahttp://www.life.hu/sztarok/20151229-dopeman-zenesz-kiakadt-berki-krisztanra.htmlDopeman hosszú posztot szentelt a Facebookján a Floridában nyaraló Berki Krisztiánnak. Mutatjuk. TV + SztárokOrigoLopással vádolják Dwayne Johnsont és Mark Wahlberget http://www.life.hu/sztarok/20151228-dwayne-johnsont-es-mark-wahlberget-bepereltek-allitolag-elloptak-tobb-sztorit-a-sorozatukhoz.htmlA két hollywoodi szupersztárt a Nagypályások írói perelték be, méghozzá azért, mert szerintük ellopták az általuk írt sztorikat. TV + SztárokNorthfoto"Az, hogy van pénzed, bölccsé még nem tesz" - Durván beszóltak Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-kozossegi-oldalan-szoltak-be-a-kommentelok-berki-krisztiannak.htmlA magyar macsó egy újabb bölcselkedő idézettel indította a reggelt - az internet népe pedig rögtön támadásba lendült. TV + Sztárok--Napi sztármagazint vezet januártól Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20151228-napi-sztarmagazin-vezet-januartol-szabo-zsofi.htmlHétköznaponként jelentkező sztármagazint vezet jövőre Szabó Zsófi! Az RTL Klubon látható Story Extra című műsort január 11-től, a Híradó előtt láthatják majd a nézők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.