Rengeteg sztár képtelen megbirkózni a rájuk irányuló figyelemmel, azzal, hogy minden mozdulatukat követik és kritizálják. Sokan különböző tudatmódosító szerekhez nyúlnak, így próbálják átvészelni a napokat, és így próbálnak megbirkózni a rájuk nehezedő nyomással. Macaulay Culkin is a drogok rabjává vált, de Whitney Houstont is a kábítószerek miatt veszítettük el, és sajnos még vannak a listán olyanok, akiknek a szerek tették tönkre az életüket.

Macaulay Culkin

Macaulay CulkinForrás: Northfoto

Mindenki, aki már legalább egyszer bekapcsolta karácsonykor a tévét tudja, hogy ki az a Macaulay Culkin. Gyerekként lett híres, imádták a rendezők tehetségét, őt viszont nagyon gyorsan tönkretette ez a korán jött népszerűség. Nem titok, hogy drogfüggővé vált, és az alkoholt sem vetette meg, ezen az sem segített, hogy a karrierje elkezdtett laposodni. Miután azonban függővé vált, már egyetlen szerep sem találta meg.

Whitney Houston

Whitney HoustonForrás: Getty Images

Az egyik legnagyobb énekesnő volt Whitney Houston, nem csoda, hogy elképesztő rajongótábora volt. Egyszerűen imádták őt az emberek, ám mégis drogokhoz nyúlt. Aa csodás karrier súlya is nyomta a vállát, de a házassága sem volt fehptlen. Kapcsolatuk egykori férjével rendkívül hullámzó volt: nagyívű érzelmek és mélypontok jellemezték, valamint féktelen drogos bulik, amik végül az énekesnő életébe kerültek.

Nick Nolte

Nick NolteForrás: Northfoto

A 76 éves sztár ma már lecsillapodott, de volt idő, amikor két végéről égette a gyertyát, ami meg is látszik rajta. Karrierjének csúcspontja a '80-as évek végén volt, utána azonban már csak a drogok és az alkohol okozott neki örömet. Egyre lejjebb csúszott ebben a gödörben, és az ezzel járó sikertelenség csak még mélyebbre taszította. A szerepei helyett arról lett híres, hogy rá sem lehet ismerni, annyira lepukkant!

Lindsay Lohan

Lindsay LohanForrás: Northfoto

Ő szintén kislány volt még, amikor beindult a karrierje, karizmatikus megjelenése, gyönyörű mosolya és elképesztő tehetsége miatt imádtak vele filmet készíteni. Ő azonban egy idő után inkább a bulizást preferálta, és elkezdett elindulni azon az úton, amin oly sok gyereksztár: teljesen lezüllött, az ivás és a drogozás töltötték ki a mindennapjait. A filmgyártók pedig szépen lassan elpártoltak mellőle: mostanában már egyáltalán nem szerepel filmekben.

Kirsten Dunst  

Kirsten DunstForrás: Northfoto

Egy szemvillantás alatt robbant be Hollywoodba kislányként Kirsten Dunst, méghozzá az Interjú a vámpírral című filmmel. Tom Cruise és Brad Pitt oldalán csodálatos alakítást nyújtott, ő igazán nagyságra volt ítélve. Még sok jó szerepet kapott, de aztán elindultak a pletykák drogfüggőségéről és depressziójáról. A dolog odáig fajult, hogy karrierje csúcspontja máris a háta mögött van, pedig még csak 35 éves. Olyan magasra már soha nem fog jutni, mint gyerekként, de nem veszett el végleg.