Idén is összeállították a legértékesebb celebek listáját, és bizony történt mozgolódás a tavalyihoz képest, mindjárt az első helyen: Sebestyén Balázs letaszította Ördög Nórát a trónról!

A Forbes idén is elkészítette a listáját a hazai celebekről, így kiderül, hogy ki a legértékesebb híresség ma Magyarországon. A pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmuson túl a közösségi médián belüli aktivitást is figyelembe vették az újságírók, akiknek munkáját médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

Sebestyén Balázs megelőzte Ördög NórátFotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo

Az első helyen trónfosztás történt, Sebestyén Balázs ugyanis megelőzte a tavaly első helyen álló Ördög Nórát. Harmadik helyen a a saját portált üzemeltető D.Tóth Kriszta végzett.

1. Sebestyén Balázs
2. Ördög Nóra
3. D. Tóth Kriszta
4. Majka
5. Alföldi Róbert
6. Liptai Claudia
7. Till Attila
8. Kiss Ádám
9. Kasza Tibor
10. Hajós András


Sebestyén értékének egyik titka, hogy nagyon megválogatja, mihez adja a nevét. Nem vállal sok szponzorált megjelenést, óvja magát az elhasználódástól. Emellett idejét főként a hivatására áldozza. Tehát nem pusztán a szerepléseivel kíván maradandót alkotni, hanem a munkája, a műsorkészítés által. A közösségi média használatában is kevés a támogatott tartalom"mondta a Blikknek Hampuk Richárd kommunikációs szakértő.

A lista a tavalyihoz képest új nevekkel egészült ki, felkerült Radics Gigi, Szabó Győző, Mihalik Enikő és Nagy Ervin is, valamint először szerepel önállóan Sarka Kata, aki egy hellyel megelőzte férjét. Palvin Barbi csak a 11. helyet szerezte meg magának, de legalább felkerült. Ugyanis sokan kimaradtak az idei felsorolásból. Tóth Gabi, Kovács Ákos és Berki Krisztián sem szerepel a rangsorban.