Eddig úgy tudtuk, hogy az egykori híradósnak három fia van, de most érdekes infók kerültek napvilágra a sztár családjáról. 

Bayer Ilona a 70-es években jó kapcsolatot alakított ki azokkal a vietnámi diplomásokkal, akik akkoriban tapasztalatgyűjtés céljából ideiglenesen Magyarországra költöztek. Közülük az egyik lány szólt Ilonának, hogy hamarosan egy fiatal fiú fog Vietnámból hozzánk költözni tanulmányi célokkal, és arra kérte az egykori híradóst, hogy néha nézzen rá a srácra. 

Így él most az MTV egykori híradósa, Bayer IlonaForrás: TV2

Van az ELTE-n tanult matematikát, Ilona pedig szinte sajátjaként nevelte, törődött vele, aki nem meglepő módon lassan mamának kezdte szólítani a hírességet. Később a srác a Yale egyetem professzora lett, ám a mai napig leveleznek Ilonával. 

Mikor Ilona megtudta, hogy Van házasodni készül, kérdezte mit szeretnének nászajándékba, de a férfi azt mondta, hogy annak örülne legjobban, ha a feleségével meglátogathatnák őt Magyarországon. Vannak azóta már van két gyermeke is, és llona szentül hiszi, hogy az egyik apróság nálunk fogant - írta meg a Best. 

Fogadott testvérét keresi Pataki Zita
Zita életében meghatározó élmény volt, mikor gyermekkorában egyszer a családjukhoz került egy karácsonyra Lakatos Sanyika. A 4-5 éves kisfiú intézetben élt, és a szülei vállalták, hogy az ünnepekre magukhoz veszik a kicsit. Olvass tovább itt...