Vietnámi fiáról mesélt Bayer Ilona

Forrás: TV2 -
Vietnam család Bayer Ilona gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tudtuk, hogy az egykori híradósnak három fia van, de most érdekes infók kerültek napvilágra a sztár családjáról. 

Bayer Ilona a 70-es években jó kapcsolatot alakított ki azokkal a vietnámi diplomásokkal, akik akkoriban tapasztalatgyűjtés céljából ideiglenesen Magyarországra költöztek. Közülük az egyik lány szólt Ilonának, hogy hamarosan egy fiatal fiú fog Vietnámból hozzánk költözni tanulmányi célokkal, és arra kérte az egykori híradóst, hogy néha nézzen rá a srácra.

Így él most az MTV egykori híradósa, Bayer Ilona Forrás: TV2

Van az ELTE-n tanult matematikát, Ilona pedig szinte sajátjaként nevelte, törődött vele, aki nem meglepő módon lassan mamának kezdte szólítani a hírességet. Később a srác a Yale egyetem professzora lett, ám a mai napig leveleznek Ilonával.

Mikor Ilona megtudta, hogy Van házasodni készül, kérdezte mit szeretnének nászajándékba, de a férfi azt mondta, hogy annak örülne legjobban, ha a feleségével meglátogathatnák őt Magyarországon. Vannak azóta már van két gyermeke is, és llona szentül hiszi, hogy az egyik apróság nálunk fogant - írta meg a Best.

Fogadott testvérét keresi Pataki Zita

Zita életében meghatározó élmény volt, mikor gyermekkorában egyszer a családjukhoz került egy karácsonyra Lakatos Sanyika. A 4-5 éves kisfiú intézetben élt, és a szülei vállalták, hogy az ünnepekre magukhoz veszik a kicsit. Olvass tovább itt...

Így vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoMeghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170803-meghalt-robert-hardy.html91 éves korában meghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárja. TV + Sztárok--Csodás női lábakról posztolt Baronits Gábor: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170803-vegtelen-labakrol-posztolt-baronits-gabor.htmlHoppá! Elrabolták a sztár szívét? De vajon ki a szerencsés? TV + Sztárok--Az orosz riporternek élő adásban húzott be egy részeg ejtőernyős - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170803-az-orosz-riporternek-elo-adasban-huzott-be-egy-reszeg-ejtoernyos.htmlSzerencsétlen bejelentkezésből van bőven, de az orosz riporteré viszi a prímet: neki behúzott egy részeg annyira, hogy eltört az állkapcsa. Mindezt persze élő adásban! TV + Sztárok--Ezt tervezi Klapka György kitagadott fia az örökségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-klapka-gyorgy-kitagadott-fia-ezt-tervezi-az-oroksegevel.htmlKlapka György kitagadott fia már nem haragszik apjára a történtek miatt, végül is minden a helyére került: ő is kapott az Aranyember vagyonából, és elárulta, mit tervez az örökséggel. TV + Sztárok--Ördög Nóra kisfia, Nánási Vencel 3 éves lett: ilyen tortát kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170803-ordog-nora-kisfia-3-eves-lett.htmlNánási Vencel már a harmadik születésnapját ünnepli, nagyon gyorsan telik az idő! Persze idén is lesz bulija, a tortáját pedig a nővére díszíti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.