Csodás női lábakról posztolt Baronits Gábor: Fotó!

fotó szerelem Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Elrabolták a sztár szívét? De vajon ki a szerencsés? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Gábor és egykori kedvese, Sydney van den Bosch, 2 év után szakítottak tavaly márciusban. A fiatal színész állítólag még élni szeretett, ezért ért véget a viszony.

Azóta pedig szabad prédaként tengette a napjait a sztár, akit rengeteg rajongó keres meg, és számtalan szép lány szeretne megismerni. Ám most úgy tűnik, hogy valakin megakadt a Jóban rosszban egykori színészének szeme, és már egy fotót is posztolt a lányról.

#wedontneedattention #kevesebbtobb

Gabor Baronits (@gaborbaronits) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsiak voltunk arra, hogy valóban szerelemről van-e szó, és hogy ki a szerencsés illető, de a színész egyelőre nem akart erről nyilatkozni:

"Köszönöm a kérdést, de ezzel kapcsolatban egyelőre nem szeretnék nyilatkozni. Egyébként a kép otthon készült, pihenek és nagyon jól érzem magam" - mondta a Ripostnak Gábor.

Félmeztelenül pózolt Baronits Gábor - Fotó!

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a fiatal színész sok időt tölt edzéssel, sőt, néha már túlzásba is vitte a kondizást: volt időszak, mikor heti ötször testedzett, aminek következtében komoly egészségügyi gondjai lettek, de azért a fotóját elnézve, mégis csak van haszna a sok mozgásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.