Három hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.

A Bors beszámolója szerint a 29 éves magyar lány egy osztrák luxushotelben dolgozott masszőrként, de július 17-én felmondott. Magyarországra indult volna, de már nem érkezett meg. Egy osztrák oldal arról írt, hogy egykori kollégáinak három nappal a felmondás után tűnt fel, hogy a magyar nő autója még mindig a hotel parkolójában áll. Ők jelentették a hatóságoknak, nem sokkal később pedig a magyar nőt regisztrálták az eltűntek között. 

A lányt három hétig keresték, de csak múlt hét pénteken találták meg egy tóparti csónakházban Pörtschach-ban. A magyar nő teljesen meztelen volt. Ő maga jött ki a csónakházból, miután meghallotta a közelben búvárkodó magyar turisták beszélgetését, akiktől segítséget kért.

Forrás: Thinkstock

 A lapok szerint a nőn nincsenek sérülések, de rossz állapotban van. Kiszáradt és a három hét alatt jelentősen lefogyott. Tántorogva jár, eleinte a nevére sem emlékezett, össze volt zavarodva. Azt mondja, hogy nem emlékszik rá, hogy került a csónakházba, és hogy mi történt vele, miután hazaindult a szállodából. Az osztrák lapok szerint a csónakház egy prominens vállalkozóé, aki régóta nem látogatta az ingatlant, viszont szemtanúk arról beszéltek, hogy az elmúlt hetekben többször láttak egy kishajót horgonyozni a ház előtt, aminek egy idősebb férfi volt a kapitánya.