20 évig küzdött Kovács Kati azért, hogy gyereke lehessen

Forrás: MTI/Tormai Andor -
gyerekvállalás Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról, hogy miért is nem lett gyermeke Kovács Katinak, keveset tudni, azt azonban már igen, hogy az énekesnő szeretett volna babát, de a sors másképpen akarta. 

Az előadóművész egy rádióműsorban Bayer Friderikának elárulta, hogy húsz éven keresztül próbálkozott, hogy lehessen gyereke. "A Baross utcai klinikára jártam. Mindenféle fázisán átestem annak, amit egy nő átél, hogy gyereke lehessen" - idézi szavait a Ripost.

Kovács Kati énekesnő 1972-ben a táncdalfesztiválon Add már uram az esőt! című dalával első helyezést ért el Forrás: MTI/Tormai Andor

Pornókazettáját posztolta Cicciolina (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170813-pornokazettajat-posztolta-cicciolina-az-instagramra.html65 évesen sem tagadja meg a múltjátTV + Sztárok--Így fest ma Somorjai Tibor, a Barátok közt egykori Berényi Ákosahttp://www.life.hu/sztarok/20170813-igy-fest-ma-somorjai-tibor-a-baratok-kozt-egykori-berenyi-akosa.htmlA Barátok közben ismertük meg Somorjai Tibort, aki a kilencvenes évek végétől bújt Berényi Ákos bőrébe. Később, a TV2 Jóban Rosszbanjában szerepelt, aztán a Hal a tortánba is láthattuk. Tibor a Facebookján nosztalgiázik időnként, és friss fotói között időnként egykori sorozatbeli képek is feltűnnek. TV + SztárokOrigoEzért nem házasodik össze egyelőre Weisz Fanni és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20170812-ezert-nem-hazasodik-ossze-egyelore-weisz-fanni-es-parja.html--Liptai Claudiával való barátságáról mesélt Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20170812-liptai-claudiaval-valo-baratsagarol-meselt-abel-anita-szineszno.htmlMég a Szomszédok forgatása alatt lettek barátnők Ábel Anita és Liptai Claudia. Anita arról beszélt, hogyan kezelik, hogy gyakran összehasonlítják őket... TV + Sztárok--Megszólalt a szakításukkal kapcsolatban Hajdú Péter exe, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-ezert-szakitott-hajdu-peter-es-eszter.htmlMár korábban is lehetett arról olvasni, hogy Hajdú Péter és kedvese, Eszter szakítottak, ám akkor ez még vaklárma volt. Az elmúlt napokban azonban bombaként robbant a hír: most már tényleg nincsenek együtt. Szakításukat előbb a műsorvezető, majd Eszter is kommentálta. TV + Sztárok--Igazi nagylány már Schobert Lara: fotózáson vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20170812-igazi-nagylany-mar-schobert-lara-rubint-reka-lanya.htmlFotózáson vett részt a 14 éves Schobert Lara. Ahogy édesanyja is megjegyezte, kész nő. És nem is akármilyen... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.