Rippel Feri kirobbanó formában van: nem csoda, hogy nem töltötte egyedül az estéjét a Szigeten sem. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Rippel Feri egy különleges diéta szerint él, melynek hatásaira még a NASA is kíváncsi lett. A 46 éves artista ketogén étrendet folytat, ami azt jelenti, hogy teljesen kiiktatta a szénhidrátot az életéből, és fehérjét is csak limitált mennyiségben fogyaszt. 

Ennek hatására 20 kilótól szabadult meg, kirobbanó formában van. Nem csoda ezek után, hogy a Sziget Fesztiválon sem ácsorgott magányosan, pedig eredetileg szakmai okok miatt, egyedül látogatott el a helyszínre. 

Rippel Feri készen áll egy új kapcsolatraForrás: Instagram/Rippel Feri

"Egyedül érkeztem a Szigetre azért, hogy szakmai szemmel megtekintsem a különböző színpadokon fellépő artistákat. Ebből ihletet is merítettem és jól is szórakoztam" 

De egy kedves hölggyel beszélgetésbe keveredett, majd együtt töltötték az este további részét:

"A hölggyel eredetileg csak néhány mondatot akartam váltani, de aztán ismerkedés lett a dologból, mindketten nagyon szimpatizáltunk egymással" - mondta el a Ripostnak Feri, aki nyitott egy új kapcsolatra. Elmondása szerint már várja azt a nőt, aki elég egészségtudatos ahhoz, hogy tartsa vele az iramot, és akivel egy időre megoszthatja az életét. 

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes: Ő a párja!
A híres magyar műsorvezető hosszú idő után újra szerelmes. Elmondása szerint nagyon nehéz valakit beengedni a mindennapjaiba, hiszena gyermekeivel tökéletes szimbiózisban élnek, ám azt is bevallotta, nagy szüksége van rá, hogy valaki szeresse. Olvass tovább itt...