Hiába telt már el lassan 20 év Diana halál óta, naponta derülnek ki újabb részletek a hercegnőről. Egykori tanácsadója szerint például Diana nem volt szerelmes a szeretőjébe, csupán egy kellemes nyarat akart.

Azt már egy jó ideje tudjuk, hogy Diana élete nem volt egyszerű: férje ugyanis egy másik nőt szeretett, amivel Diana tisztában is volt szinte házasságuk első percétől kezdve. Az a kapcsolat, ami ilyen alapokra épül nem lehet hosszú életű, ráadásul a helyzetet a királyi család szabályrendszere is nehezítette. Diana sokat küzdött a palota elvárásaival, de férjével is megvoltak a harcai, így aztán várható volt, hogy ennek válás lesz a vége.

Diana hercegnő nem volt szerelmes a szeretőjébeForrás: AFP/Patrick Riviere

Diana is másnál keresett vigaszt, méghozzá Dodi Fayednél, akihez állítólag gyengéd érzelmek fűzték a hercegnőt, de a legújabb híresztelések szerint ez nem igaz. Az egyik királyi tanácsadó ugyanis azt állítja, hogy Diana egyáltalán nem volt szerelmes a szeretőjébe, nem azért töltött vele sok időt, mert nem bírták ki egymás nélkül, mindössze egy kellemes nyarat szeretett volna eltölteni a férfi társaságában a sok rossz után, amin keresztülment. Kétségbeesetten próbálta újra felépíteni magát, mert nagyon elkeseredett és dühös volt amiatt, ahogy a dolgok alakultak" - mondta a tanácsadó a Sunnak. Hozzátette, Diana csak a felszínen élvezte Dodi hajóit és az életet vele, de hogy mélyen mit érzett, azt senki nem tudná megmondani. Szerelmes viszont biztosan nem volt. 

Diana hercegnő halála: a sofőr apja álltja, meggyilkolták a hercegnőt!


Diana hercegnő, a szeretője és az autó sofőrje is meghalt a 20 évvel ezelőtti tragikus balesetben. Vagy mégsem baleset volt? Az autót vezető Henri Paul apja szerint a hercegnőt meggyilkolták, a fia pedig csak járulékos veszteség volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!