A Jóban Rosszban korábbi színésznője, Szorcsik Viki összerúgta a port főnőkével. Az Év hotele című műsorban dolgozott Viki, de nem kapta meg időben a fizetését, ezért nem jelent meg a forgatáson. E-mailben rúgták ki. 

A Bors információi szerint az is közerjátszott a színésznő elbocsátásában, hogy határozottam lépett fel a műsor producerével szemben, ha úgy érezte, igazságtalanság éri. 

"Előfordult, hogy Viki nélkül forgattunk vidéken, mert egész egyszerűen közölte, amíg nem fizeti ki neki a produkció a majd' kéthavi tartozását, nem hajlandó dolgozni. Így történt meg, hogy vele utólag kellett felvennünk a műsorhoz jeleneteket. Szerződése is csak akkor lett, amikor kijelentette, befejezte, nem forgat, ha nem kap szerződést. De nem csak neki, hanem a produkció más munkatársainak is voltak gondjai a kifizetésekkel. Előfordult, hogy 12-14 órát forgattunk, menet közben is többen leléptek, mert nem tudtak együtt dolgozni a menedzsmenttel. Már most vannak többen, akik állítólag perelnek. Olyanok is, akik állítólag úgy kerültek képernyőre, hogy nem adtak erre engedélyt" - nyilatkozta a lap informátora. 
 

Szorcsik Vikit kirúgták az Év hotele című műsorbólForrás: Fem3


A Bors úgy tudja, hogy Viki feladatait Pataki Zita vállalta el, és a színésznő bérének mindössze a felét kérte. 

A lap megkereste Szorcsik Vikit is, aki szűkszavúan nyilatkozott:
"A szerződésemet a nyaralásom alatt, e-mailben mondták fel, úgy, hogy az őszre természetesen már nem vállaltam színházi munkákat a produkció miatt. Valóban tartoznak nekem, az első fizetésem hónapokkal később, akkor kaptam meg, amikor közöltem, felmondok, ha ez így folytatódik. Minden másról majd a bíróságon beszélek."