Diákkal szexelt Tennille Whitaker tanárnő, amikor rajtakapta egy szülő

Forrás: Elko County Sheriff's Office -
szex tanárnő pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt állítják a negyvenées, kétgyermekes tanárnőről, hogy több diákjával is szexuális kapcsolatot létesített.

Tennille Whitaker egy nevadai általános iskolában tanított, de júniusban letartóztatták. Egy szülő azzal fordult a helyi seriffhez, hogy rajtakapta a tanárnőt, amint az egyik osztályteremben egy fiúval szexel. Az iskola azonnal felfüggesztette a tanárnőt, fizetett szabadságra küldték.

Tennille Whitaker tanárnő Forrás: Elko County Sheriff's Office


A rendőrségi nyomozás során az derült ki, hogy Tennille-nek kettőnél több, 16 és 18 év közötti fiákkal volt szexuális kapcsolata - írta meg a Daily Mail.

46 évesen meghalt a szteroidozó testépítő, Rich Pianahttp://www.life.hu/news/20170826-46-evesen-meghalt-a-szteroidozo-testepito.htmlRengetegen követték Rich Piana testépítőt a közösségi oldalakon, de a való életben nem volt követendő példa az, amit csinált. Izmait ugyanis szteroidokkal növelte 18 éves kora óta. 46 évesen egy kórházban hunyt el túladagolás miatt. NewsOrigoAzt hitted vége a hőségnek? Pedig...http://www.life.hu/news/20170826-szeptember-augusztus-hoseg-erkezik.htmlA tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.NewsSavba ült a 31-es buszon a nő: perelni készül - A BKV nem talált idegen anyagot az ülésen!http://www.life.hu/news/20170825-savba-ult-a-31-es-buszon-a-no.htmlMaró savba ült a 31-es BKV-buszon egy nő, azóta gennyes seb borítja a lábát. Ülni és aludni sem tud a fájdalomtól, perre készül. NewsOrigoFriss: Eltűnt két tizenéves magyar lány Esztergombólhttp://www.life.hu/news/20170825-eltunt-egy-15-eves-magyar-lany-es-12-eves-huga.htmlAz Esztergomi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 15 éves Lecső Luca Dorottya és a 12 éves Lecső Dóra Rebeka eltűnésének ügyében. A rendőrés a lakosság segítségét kéri! NewsA kórháznál akasztotta fel magát a miskolci férfihttp://www.life.hu/news/20170825-a-korhaznal-akasztotta-fel-magat-a-ferfi-miskolcon.htmlÖngyilkos lett egy férfi Miskolcon, a megyei kórháznál csütörtökön. Az elkeseredett férfi egy út menti fára akasztotta fel magát. Bár forgalmas helyen történt az eset, a férfit csak akkor vették észre, amikor beállt a halála. News--Elhunyt Gyenes Magda színésznőhttp://www.life.hu/news/20170823-elhunyt-a-szineszno-gyenes-magda.html93 évesen hunyt el a népszerű színésznő, Gyenes Magda, aki 1967-től haláláig az Egyesült Államokban élt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.