Danny Blue is túl van már pár szerelmen, de egy igazán mély nyomot hagyott benne. A szakítás ugyanis meglepő és fájdalmas volt.

Sosem könnyű véget vetni egy kapcsolatnak, Danny Blue-nak is vannak rossz élményei a szakításról. Egyik első szerelme ugyanis olyan hirtelen vetett véget a kapcsolatuknak, hogy a bűvész egyszerűen nem tudta feldolgozni: vissza akarta hódítani.

Danny Blue első szerelme összetörte a bűvész szívétForrás: Danny Blue Menedzsment

„Az egyik ilyen egyetemi buliban ismertem meg az első barátnőmet. A lány egy másik egyetemre járt. Nem volt nehéz észrevenni, hiszen egész egyszerűen beszólt nekem valamit. Spontán volt és piszkosul szemtelen. Mindenesetre így szóba elegyedtünk, majd természetesen aznap már együtt buliztunk, táncoltunk” - mesélte Danny, aki ezek után párszor randizott a lánnyal, és szerelembe is esett. Kár, hogy a lány másként érezte.  Két hónap után váratlanul kijelentette, hogy ő nem igazán érzi már ezt a dolgot. Mivel addigra az érzéseim elmélyültek, egyszerűen alig jutottam szóhoz. De nem adtam fel és kitaláltam, visszahódítom őt” - árulta el a Borsnak a bűvész, aki egy igazán monumentális meglepetéssel készült a lány számára. Heteken át szervezte, hogy a szerelmével szemközti épület ablakait megvilágítsa, és a sok kis fényből egy hatalmas mosolygós fej alakja rajzolódjon ki, amikor a lány kinéz. „Megtörtént, látta, mosolygott. Én elegánsan távoztam a helyszínről, ő meg csak nézett utánam” - mesélte Danny, akinek ezzel véget ért a románca, pedig pár évvel később találkoztak, és a lány teljesen odáig volt érte, ám a bűvész már nem érzett semmit.