Krausz Gábor és zsűritársai rendületlenül kóstolják a versenyzők ételeti a Séfek séfe című műsorban, de neki sikerült találnia valamit, mai nemcsak az ízlelőbimbóinak kellemes! Szemet vetett az egyik versenyzőre. 

Két napja startolt el a TV2 új műsora, a Séfek séfe, ahová minden profi és lelkes amatőr szakács jelentkezhet, hogy övé legyen a fődíj. A zsűri - Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor - vakon kóstolja meg az elkészült ételeket, csak az értékelés után találkoznak a versenyzővel. Ez a szerencséje Krausz Gábornak, a ma adásba kerülő felvételen ugyanis nehezen tudott volna az ételre koncetnrálni, ha előtte látta volna a versenyzőt. 

Krausz Gábor szemet vetett a Séfek séfe egyik versenyzőjére!Forrás: TV2/Séfek séfe

Egy modell lány is jelentkezett ugyanis, Kriszti egészséges étellel készült, ezzel akarta belopni magát a séfek szívébe, Krausz Gáboréba pedig sikerült is! Ugyan nem a céklapüréjével. Szerencsére a többi ítésznek sikerült megőriznie a józan ítélőképességét, Vomberg Frigyes szerint ugyanis nagyon sok volt a püré a tányéron, Gábort viszont ez nem zavart! Én minden nap ennék céklapürét vele" - mondta Krausz Gábor, de Frici gyorsan lehűtötte. "Figyelj, minden csoda három napig tart és utána egy életen át eszed a céklapürét".