Nótár Mary és volt menedzsere, Lakatos Róbert között már egy jó ideje dúl a harc, ebben a legújabb fordulat, hogy a menedzsere beperelte őt: állítólag 80 millióra!

Nótár Mary körül nem akarnak elcsitulni a botrányok: az énekesnő és volt menedzsere között már hónapok óta zajlik a harc, amibe a nagy nyilvánosságot is beavatták. Mindketten adtak interjút a Life.hu-nak is. Lakatos Róbert továbbra is állítja, hogy Nótár Mary nem volt terhes, csak a nőkhöz vonzódik, és ezzel akarta beállítottságáról elterelni a figyelmet, viszonyuk pedig azért romlott meg, mert ebben a hazugságban ő nem akart részt venni.

Nótár Mary és menedzsere között zajlik a harcFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nótár Mary viszont azt állítja, hogy megkárosította őt a menedzsere, ezért romlott meg a kapcsolatuk, az énekesnő azt nyilatkozta, hogy meg is rángatta őt volt menedzsere, amikor egy új szerződést akart vele aláíratni. Mindketten következetesen cáfolják a másik rájuk vonatkozó terhelő állításait, a bíróságnak kell majd igazat tennie. Az viszont biztos, hogy zajlik a per, a Bors információi szerint pedig 80 millió forint forog kockán.

Lakatos Róbert és Nótár Mary pere sokáig elhúzódhatForrás: www.skyforcenet.com, Facebook/Nótár Mary

"A per összegéről szóló információt nem kívánom kommentálni, arról azonban szívesen beszámolok, hogy Nótár Maryt, mint brandet, magyarán márkanevet, kilenc éve építjük. Ez alatt az idő alatt több tízmillió forintnyi összeget invesztált a cégünk a produkcióba – ez a hazai trendekhez illeszkedő, vagyis nem kirívóan nagy összegű befektetés egyébként –, ami most kezdett volna visszatérülni. Mary ismert lett, minden tökéletesen működött. Ha nem történik meg ez az egész horrortörténet..." - mondta a Borsnak a menedzsere, aki ezzel Mary terhessége körüli felfordulásra utalt. "A perek elkezdődtek, és most ősszel folytatódnak. Az egyik eljárásban károkozásért pereltük be Maryt, hiszen felrúgta a köztünk érvényben lévő szerződését, ami komoly kiesést jelent a cégnek, a másik eljárásban pedig azt kell bizonyítania az énekesnőnek, hogy tényleg miattam vetélt el, ahogy azt az összeveszésünkkor nyilatkozta. Felajánlottam, hogy mindenfajta pertől elállok, ha a bíróságnak bemutatja azt a bizonyítékot, hogy gyereket várt, és elvetélt. Nem mutatott be semmit..."- állítja a menedzser. Mary azonban nem tud semmit arról, hogy elálltak volna a pertől. "Nem hallottam arról, hogy elállnának a perektől. Természetesen van bizonyítékom, de ez senkire nem tartozik, ez az én magánszférám. Nekik én semmit nem bizonygatok. Rég túltettem magam ezeken a nehézségeken, nem is értem, miért hozták fel, hiszen a pereink szakmai jellegűek" - mondta a lap megkeresésére Mary.