Kínában beszakadt a padló egy nő alatt - Videó!

Kína padló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes pillanatokat örökített meg egy biztonsági kamera egy kínai metróállomáson: egy nő alatt beszakadt a padló, és a mélybe zunat!

Egy nő gyanútlanul sétált a mozgólépcső felé egy kínai metróállomáson, amikor megtörtént a baj. Ilyesmire nem lehet felkészülni, bár Kínában egyre gyakoribbak az ilyen és ehhez haonsló balesetek, már nem egyszer szakadt be mozgólépcső az emberek alatt. Ezúttal azonban nem a lépcsővel volt a baj, hanem a padlóval. Ahogy a nő rálépett, a járólap beomlott, a nő pedig a mélybe zuhant.

Szerencséjére egy előtte haladó férfi azonnal visszafordult, és a segítségére sietett, majd több utas is köréjük gyűlt, akik szintén részt vettek a mentésben. Sikeresen kiemelték a nőt, akinek állítólag csak könnyebb sérülései lettek, az esetben pedig vizsgálat indult.

Ezt okozta a Harvey hurrikán: Fotók! http://www.life.hu/news/20170830-ezt-hagyta-maga-utan-a-harvey-hurrikan.htmlA Harvey hurrikán pusztítása sajnos akkora erejű volt, hogy még sokáig nyögni fogják az ottaniak. Még most is komoly árvíz miatt szenvednek. News--Szabad szemmel is látható lesz a közeledő aszteroida http://www.life.hu/news/20170830-szabad-szemmel-is-lathatod-a-kozeledo-aszteroidat.htmlPotenciálisan veszélyes aszteroida közelít a Föld felé. Ezt érdemes tudni róla. NewsOrigoDavid Torrence olimpikont holtan találták egy medencébenhttp://www.life.hu/news/20170830-david-torrence-olimpikont-egy-medenceben-talaltak-holtan.htmlHétfőn találták meg egy 31 éves olimpikon holttestét egy úszómedencében Arizónában. A halál oka egyelőre nem ismert. News--Poloskainvázió: Bálint gazda szerint így kell védekezni ellenükhttp://www.life.hu/news/20170829-poloskainvazio-varhato-igy-kell-vedekezni.htmlA poloskák idén sem kímélik hazánkat, hamarosan érkezik a hatalmas invázió, ami ellen csak nehezen lehet védekezni. Bálint gazda elmondta, mit tehetünk. NewsOrigoMeghalt egy hegymászó a svájci Alpokbanhttp://www.life.hu/news/20170829-egy-hegymaszo-meghalt-a-svajci-alpokban.htmlÉletét vesztette egy magyar hegymászó a svájci Alpokban: többen is végignézték a zuhanását. A férfi szörnyet halt, a többiek sokkot kaptak. News--Meghalt egy tinédzser a brit Reading Fesztiválon http://www.life.hu/news/20170828-meghalt-egy-tini-egy-brit-fesztivalon.htmlSzörnyű tragédiába torkollott a híres Reading Fesztivál. Egyelőre nem sokat tudni az ügyről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.