Aranyosi Péter régóta ismeri Friderikuszt és a mai napig jóban vannak annak ellenére, hogy a humorista állítása szerint a tévés tartozik neki.

Régóta ismeri egymást Aranyosi Péter és Friderikusz Sándor, még a Gyerekszáj című műsorban dolgoztak együtt, innen származik az a régi sérelem, amit a humorista nem tud elfelejteni. Friderikusz ugyanis tartozik neki, legalábbis az ő állítása szerint.

Aranyosi régi sérelméről vallottForrás: dumaszinhaz.hu

"Friderikusszal jóban voltunk, igaz, tartozik nekem sok pénzzel. Kirúgott, mert az egyik gyerekhez hozzászóltam a Gyerekszájban. Lefagyott egy kisfiú, és nógattam, hogy szólaljon meg. Ez neki nem tetszett, mondta, hogy ez az ő dolga. Utána kirúgott, és azóta tartozik" - idézi a Blikk Aranyosi Péter Arckép című műsorban elhangzott szavait. Aranyosi azt is elárulta, ha találkoznak, ezt mindig felemlegeti Friderikusznak. "Akárhányszor találkozunk, mindig mondom neki, nyíregyházi jóbarát, tartozol nekem 15 ezer forinttal meg a kamatokkal. Ameddig ő tartozik, én tegeződöm vele. Ő ugyan magáz, de én tegezem, amíg tartozik. Hát egy nyíregyházi ne tartozzon egy miskolcinak!" - mondta a humorista, aki azért azt leszögezte, hogy nagyon tiszteli Friderikusz munkásságát.