Szörnyet mosott partra a tenger a Harvey hurrikán után - Fotó!

szörny Harvey hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harvey hurrikán után egy hatalmas, eddig azonosítatlan szörnyet találtak egy tengerparton Texas partjainál.

Szem nélküli, éles fogú, hatalmas lényt találtak a tűző napon Texas állam partjainál a National Audubon Society nevű nonprofit szervezet tagjai. Bár pontosan egyelőre nem tudták megállapítani, mi is lehet az állat, a tudósok szerint egy angolnafajtáról van szó -írta meg a The Sun.

A szervezet egyik aktivistája Twitter oldalára több fotót is feltölött a félelmetes állatról.

Meggyilkolták és elásták a híres magyar pszichiáter eltűnt fiáthttp://www.life.hu/news/20170909-megoltek-es-elastak-a-pszichiater-eltunt-fiat.htmlA közelmútlban, a neves magyar pszichiáter, Bajtsi Miklós közösségi oldalon kért segítséget, mert eltűnt a fia. Akkor még senki sem gondolta, hogy valaki meggyilkolta... News--Bosszút állt férje szeretőjén a feldühödött asszony - Videó!http://www.life.hu/news/20170909-durva-bosszut-allt-ferje-szeretojen-az-asszony-video.htmlEz ám a bosszú! Így torolta meg férje szeretőjén a hűtlenséget a megcsalt asszony.News--Gyerek szexbaba buktatta le a pedofil férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170823-gyerek-szexbaba-miatt-bukott-le-a-pedofil.htmlSzexbabát rendelt az interneten, lebukott a pedofil. News--Elhunyt Gyenes Magda színésznőhttp://www.life.hu/news/20170823-elhunyt-a-szineszno-gyenes-magda.html93 évesen hunyt el a népszerű színésznő, Gyenes Magda, aki 1967-től haláláig az Egyesült Államokban élt. NewsOrigoCsodálatos képek a napfogyatkozásról - Galériahttp://www.life.hu/news/20170823-galeria-az-amerikai-napfogyatkozasrol.htmlMajdnem 100 éve volt utoljára Amerikában teljes napfogyatkozás. Nem is csoda, hogya fél világ lélegzet visszafojtva várta a jelenséget. Íme egy gyönyörű galéria az égi eseményről. News--Megoldódni látszik a hosszú évekkel ezelőtt eltűnt fiatal lány, Natalee Holloway ügyehttp://www.life.hu/news/20170823-megoldodni-latszik-az-eltunt-natalee-holloway-ugye.htmlNatalee Holloway érettségi vizsgáját ment ünnepelni barátaival, Arubába, ám onnan már sosem érkezett haza. Az eset 12 éve történt, a szülők és a testvér azonban sosem adták fel a keresést. Úgy tűnik, végre megoldódik ez az embert próbáló ügy... NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.