Kocsmai verekedésbe keveredett VV Soma

Forrás: rtl.hu -
verekedés VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tömegverekedés alakult ki egy VII. kerületi vendéglátóhelyen. VV Soma is benne volt.

A ValóVilág powered by Big Brother győztesének biztosan volt már jobb hétvégéje is. Szombaton kocsmai verekedésbe keveredett - tudta meg a 24.hu. Két társaság került összetűzésbe egymással a szórakozóhelyen, és Soma is benne volt. A lapnak az RTL Klub sztárja beismerte, hogy verekedett.

VV Soma Forrás: rtl.hu

"Éppen indulni készültünk a barátaimmal, amikor egy srác odaszólt, hogy 'térdelj le, te kutya'. Először legyintettem, mondtam, hogy fejezze be és viselkedjen normálisan. Nem kerestem a balhét, de elém állt, és addig ismételgette ezt, hogy nem lehetett elkerülni a konfliktust. Nem hagytam magam, és odébb tessékeltem. Ezután ő meglökött, és akkor felpattant az egész társaság. Kisebb tömegverekedés alakult ki, a két banda egymást ütötte. Én is ütöttem, ők is ütöttek, de úgy tudom, senkinek nem esett komolyabb baja" - aki azt azt állítja, véletlenül csúszott el, és egyetlen ütést kapott csak. Az arca bedagadt, de komolyabb baja nem történt.

Megjelent Miskovits Marci legújabb klipjehttp://www.life.hu/sztarok/20170917-miskovits-marci-uj-klipje.htmlMiskovits Marci, akit az egykori Viva TV-ből Random Marciként ismerhettek meg az emberek, a StarAcademy egyik műsorvezetőjeként tevékenykedhetett a TV2-nél. Nemrég azonban zenélésbe kezdett, legújabb dalát pedig rögtön egy videoklip is kíséri.TV + Sztárok--Gyönyörű modellé vált Sophia Stallone: Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20170917-ilyen-szep-modell-lett-sophia-stallone.htmlSylvester Stallone lánya csodás felnőtt nővé vált, mostanra már híres modell is. TV + SztárokOrigoGyönyörű menyasszony volt Rába Tímea - 20 éve van együtt férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170917-raba-timea-eskuvoi-fotoja.htmlAz egykori szépségkirálynő megmutatta, milyen gyönyörű menyasszony volt.TV + Sztárok--Újabb álompár szakított: Már nincs együtt Shakira és Gerard Piquéhttp://www.life.hu/sztarok/20170917-shakira-es-gerard-pique-szakitott.htmlTöbb spanyol lap is tudni véli, hogy a sztárfocista és a világhírű énekesnő szerelmének vége.TV + Sztárok--ByeAlex válaszolt a dühös Majkának http://www.life.hu/sztarok/20170917-ezt-reagalta-byealex-majka-uzenetere.htmlÚgy tűnik Majka üzenete célba ért, ugyanis ByeAlex már reagált is a műsorvezető posztjára. TV + SztárokOrigoGeorge Michael egyik hozzátartozója elmondta az igazat http://www.life.hu/sztarok/20170917-elmondta-a-teljes-igazsagot-george-michael-egyik-hozzatartozoja.htmlKiderült, hogy George Michael mégsem úgy halt meg, ahogy eddig gondoltuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.