Kathleen Marden állítja: ufók rabolták el nagynénjét és nagybátyját

Forrás: Ancient-code -
találkozás ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kathleen Marden kislány volt még, amikor a nagynénje és nagybátyja találkozott az idegenekkel. Felnőttként kezdte el vizsgálni a beszámolóikat, és arra jutott, hogy igaz, amit állítottak.

Kathleen Marden 13 éves volt, amikor nagynénjének és nagybátyjának találkozása volt az idegenekkel. Akkoriban nem sok hitelt adtak a beszámolóiknak, de Betty és Barney nem is nagyon akartak a nyilvánosság elé kerülni a történetükkel, ám most évekkel később Kathleen kitálalt és elmondta, biztos benne, hogy igaz, amit a rokonai állítanak.

Tényleg ufókkal találkozhatott évekkel ezelőtt a házaspár? Forrás: Ancient-code

„Hiszem, hogy ez egy igazi találkozás volt. Amikor elkezdtem a kutatást annyira elfogulatlan voltam, amennyire csak lehettem. Megvizsgáltam Betty és Barney nyilatkozatait, és arra jutottam, hogy igazi földönkívüliekkel találkoztak" – mondta a nő, aki elárulta, hogy rokonai egy csészealj alakú hajóról számoltak be és 8-10 emberről, akik nem voltak emberszerűek.

Fekete, fényes öltözékük volt. Barney rettegett, hogy elkapják őket és nem eresztik, ezért menekülni kezdtek,

de később 35 mérfölddel arrébb tértek magukhoz, de semmi emlékük nem volt arról, hogy mi történt. Természetesen most is sok támadás éri a történetet, de Kathleen leszögezte, a tudósok szerint Betty és Barney nyilatkozata őszinte volt, és mindketten mentálisan egészségesek.

az embereknek a bizonyítékokat kellene megvizsgálniuk ahelyett, hogy spekulálnának"

Mirror

Elhunyt Bobby Heenan pankrátor 73 évesenhttp://www.life.hu/news/20170918-bobby-heenan-pankrator-elhunyt-73-evesen.htmlBobby Heenan legendás pankrátor volt, később mendezserként tett szert hírnévre. Páratlan karrierjének köszönhetően a hírességek csarnokába is bekerült. 73 évesen távozott az élők sorából. News--Időjárás: esőre és borús időre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20170918-eso-es-borus-ido-lesz-a-heten.htmlAz időjárás fölött átvette uralmat az ősz, a legtöbb helyen esőre és borongós időre számíthatunk. Csak néha lesz olyan szerencsék, hogy meglátjuk a napot is. NewsOrigoSavval támadtak fiatal amerikai turistákra Marseille-benhttp://www.life.hu/news/20170917-savval-tamadtak-fiatal-amerikai-turistakra-marseille.htmlSavval támadtak négy fiatal amerikai turistára vasárnap reggel a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán, az elkövetőt elfogták - közölte a marseille-i ügyészségi hivatal.News--A legkínosabb esküvői videó: Nézd meg, hogy rontott be a templomba a szeretőhttp://www.life.hu/news/20170917-berontott-a-templomba-a-szereto-video.htmlA menyasszony élete legboldogabb napjára készült, de rémálom lett belőle. Nem tudjuk, létezik-e ennél cikibb helyzet. News--Szörnyethalt a 22 éves modell, Bree Kellerhttp://www.life.hu/news/20170915-szornyet-halt-a-22-eves-modell.htmlTragikus balesetben hunyt el a gyönyörű modell, Bree Keller. 22 éves volt. NewsOrigoElütöttek egy anyát a kisbabájával együtt: a nő halottnak hitte gyermekéthttp://www.life.hu/news/20170915-elutottek-egy-anyat-a-kisbabajaval-egyutt.htmlZöld jelzésnél haladt át a 12. kerületben egy anyuka kisbabájával, akit magához szorított. Egy autó azonban elsodorta őket. A pánikba esett és komoly sérüléseket szenvedett anyuka azt hitte, meghalt a gyermeke, végig azt ordítozta, hogy „meghalt a kisbabám". News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.