Kathleen Marden kislány volt még, amikor a nagynénje és nagybátyja találkozott az idegenekkel. Felnőttként kezdte el vizsgálni a beszámolóikat, és arra jutott, hogy igaz, amit állítottak.

Kathleen Marden 13 éves volt, amikor nagynénjének és nagybátyjának találkozása volt az idegenekkel. Akkoriban nem sok hitelt adtak a beszámolóiknak, de Betty és Barney nem is nagyon akartak a nyilvánosság elé kerülni a történetükkel, ám most évekkel később Kathleen kitálalt és elmondta, biztos benne, hogy igaz, amit a rokonai állítanak.

Tényleg ufókkal találkozhatott évekkel ezelőtt a házaspár?Forrás: Ancient-code

„Hiszem, hogy ez egy igazi találkozás volt. Amikor elkezdtem a kutatást annyira elfogulatlan voltam, amennyire csak lehettem. Megvizsgáltam Betty és Barney nyilatkozatait, és arra jutottam, hogy igazi földönkívüliekkel találkoztak" – mondta a nő, aki elárulta, hogy rokonai egy csészealj alakú hajóról számoltak be és 8-10 emberről, akik nem voltak emberszerűek. Fekete, fényes öltözékük volt. Barney rettegett, hogy elkapják őket és nem eresztik, ezért menekülni kezdtek, de később 35 mérfölddel arrébb tértek magukhoz, de semmi emlékük nem volt arról, hogy mi történt. Természetesen most is sok támadás éri a történetet, de Kathleen leszögezte, a tudósok szerint Betty és Barney nyilatkozata őszinte volt, és mindketten mentálisan egészségesek. „Azt hiszem, az embereknek a bizonyítékokat kellene megvizsgálniuk ahelyett, hogy spekulálnának" – mondta Kathleen. A bizonyítékok pedig ott vannak Betty ruháján: valamilyen rózsaszín anyag került rá, és a kocsijuk csomagtartóján is volt folt – írja a Mirror.