Véget ért a 7 éven át tartó szerelem, Hayden Christensen és Rachel Bilson úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Rajongóiknak megszakad a szívük.

Szakított Hollywood egyik legcukibb sztárpárja, Hayden Christensen és Rachel Bilson. A páros 2009-ben ismerkedett meg, amikor a Hipervándor című filmet forgatták, és nem sok kellett, hogy egymásba szeressenek. A kapcsolatuk eleje mégsem volt zökkenőmentes, hiába történt meg gyorsan az eljegyzés, szakítottak. Pár hónappal később azonban immár 2010-ben újra összejöttek, innentől számolható a kapcsolatuk. Kiegyensúlyozott, botrányoktól mentes pár voltak, de úgy tűnik, hogy a háttérben nem volt minden rendben.

Hayden Christensen és Rachel Bilson nagyon aranyos pár voltakForrás: AFP/2009 Getty Images/Michael Loccisano

Hiába imádták őket az emberek, ők úgy döntöttek, egymás nélkül folytatják az életüket. Persze a 2014-ben született közös kislányuk örökre összeköti őket. A hírek szerint Rachel már el is költözött, Los Angelesbe tette át székhelyét. "Hónapokkal ezelőtt a vége felé jártak. Most véglegesen és hivatalosan is szakítottak" - mondta egy hozzájuk közel álló forrás.