Anger Zsolt nagyon komolyan vette a feladatát, és annyit ivott a Tömény történelem forgatásán, hogy nem tudta befejezni a munkáját. Haza kellett mennie.

A Comedy Central újabb évadot készít a Tömény történelem című műsorukból, melynek a lényege, hogy a mesélők pityókásan mondják el a régmúlt idők eseményeit, amit a színészek eljátszanak. Anger Zsolt az előző évadban szereplőként, most pedig mesélőként vett részt az produkcióban, de csak második nekifutásra sikerült teljesítenie a feladatát, ugyanis túl sokat ivott. 

Anger Zsolt, Comedy CentralForrás: Brozsek Niki, Comedy Central

Annyi csúszott le kedvenc italából a forgatás közben, hogy már összekuszálódtak fejében a szereplők és a történet szálai, így jobbnak látta, ha abbahagyja a mesélést és hazamegy, persze csak néhány óra alvás után. Végül napokkal később sikerült befejezniük Anger Zsolt részét is, aki nagyon jól érezte magát a forgatáson. „Ez a munka főleg azért volt nehéz, mert rengeteget röhögtünk közben" – árulta el a sajtótájékoztatón.

Megmutatta szerelmét Anger Zsolt
A szlovéniai Piranban nyaralt kedvesével, Emesével Anger Zsolt. Az Aranyélet szereplője különleges fotósorozatot készített szép barátnőjéről. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!