Azt már korábban is elárulta Demcsák Zsuzsa, hogy magánéleti gondok miatt volt furcsa az ATV reggeli műsorában, de most az is kiderült, hogy konkrétan mi történt.

Távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsa, miután a csatorna reggeli műsorában nagyon furcsa volt. Az elhíresült Szanyi Tibor-interjú miatt kényszerült arra Zsuzsa, hogy meghozza ezt a döntést, de a nagyközönségnek ettől még magyarázatot kellett adnia viselkedésére. Először Facebook-oldalán magyarázkodott Zsuzsa, kóros fáradtságra és magánéleti gondokra hivatkozott, most pedig Balázsék vendégeként árulta el, hogy mi történt vele az elmúlt időben, ami a jelenlegi helyzethez vezetett. 

Szakítása miatt volt maga alatt Demcsák ZsuzsaFotó: Szabó Gábor - Origo

"Pont a reggeles első hétfőn magánéleti zűrbe keveredtem, de ezzel nem akarok senkit terhelni. álmatlan, átsírt éjszakák után voltam. Szakítottak velem, és nem gondoltam, hogy ez ennyire meg fog viselni. Jobban megviselt, mint a válásom" - mondta Zsuzsa, hozzátette azt is, hogy egykori párja még elkísérte őt az ATV-hez a műsorok indulása előtt, figyelmeztette őt arra, hogy sok lesz, de Demcsák nem mert nemet mondani, mert megígérte.