Végre visszatér a színpadra Rékasi Károly

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges eseményről számolt be nemrég Pikali Gerda. Kiderült, hogy Rékasi Károly végre ismét színpadra állhat. 

A tragikus motorbaleset hosszú időre tönkre tette Rékasi Károly életét. A rehabilitáció fájdalmas és hosszadalmas volt, ami fizikailag és lelkileg is megviselte a színészt. Próbatétel elé érkezett a párkapcsolatuk is, ráadásul anyagi nehézségekkel is adódtak.. Ám a problémák idejének végre vége, erről mesélt lelkesen a színésznő:

Rékasi Károly végre visszatérhet a színpadra, Pikali Gerda rendkívül boldog Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon jó formában van Károly, a héten már elkezdtünk próbálni. Már alig várta, hogy visszatérjen, én meg hogy újra együtt dolgozzunk. Most újra fel kell vennünk a tempót, hiszen próbálunk, játszunk, forgatunk és éjszaka együtt tanuljuk a szöveget. Ez azonban rettenetesen inspirál és elfeledteti velem a fáradtságot. Három éve nem voltam nagyobb pihenésen, nyáron is csak hosszú hétvégéink voltak a gyerekeimmel vagy Károllyal.

Az viszont, hogy végre vissza tud térni és gyakorlatilag újra tudjuk kezdeni az életünket, mindenért kárpótol. Nehéz volt mindkettőnknek ez a két év, sokat kellett küzdenünk. Én minden karácsonykor türelmet kértem a Jóistentől, voltak pillanatok, amikor szükség is volt rá. A szerelmünk viszont erősebb volt mindennél, és sikeresen átvészeltük ezt a hosszú és nehéz időszakot. Mindig is éreztem, hogy ő az, akit kerestem, igazi gentleman, ez manapság már sajnos kihalóban van" -írta meg a Lokál.

Radics Gigi keresztapja elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20170921-meghalt-radics-gigi-keresztapja.htmlRadics Gigi nagy fájdalmáról számolt be Facebook-oldalán: elveszítette szeretett keresztapját, azt az embert, akinek sokat köszönhet. TV + SztárokOrigoMajka még mindig halálosan szerelmes Dundikába http://www.life.hu/sztarok/20170921-majka-es-dundika-szerelme-tovabbra-is-toretlen.htmlElképesztően romantikus dolgokat mondott Majka a kedveséről, Hajniról. Úgy tűnik a híres műsorvezetőnek tényleg benőtt a feje lágya. TV + Sztárok--Rubint Réka elárulta, mi dobogtatja meg a szívét: videó http://www.life.hu/sztarok/20170921-ez-dobogtatja-meg-rubint-reka-szivet.htmlHazánkban is útra kelt a The Real Housewives, magyar nevén a Feleségek luxuskivitelben. Többek között Rubint Réka is szerepel a realityben, és most elárulta, hogy mi az, ami megdobogtatja a szívét. TV + Sztárok--Smaltig Dalma elmondta, milyen az ő luxuséletehttp://www.life.hu/sztarok/20170921-smaltig-dalma-a-felesegek-luxuskivitelben-egyik-foszereploje-luxusarol-beszel.htmlA Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplője, Smaltig Dalma pontosan tudja, ha képernyőre kerül, kap hideget, meleget. TV + SztárokOrigoAnger Zsolt túl sokat ivott a Tömény történelem forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-anger-zsolt-sokat-ivott-a-tomeny-tortenelem-forgatasan.htmlAnger Zsolt nagyon komolyan vette a feladatát, és annyit ivott a Tömény történelem forgatásán, hogy nem tudta befejezni a munkáját. Haza kellett mennie.TV + SztárokOrigoCsobot Adél elárulta a lánykérés részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csobot-adel-a-lanykeresrol-meselt.htmlMegtörtént az, amire mindenki várt: Csobot Adél kezét megkérte szerelme, és gyermekének apja, Istenes Bence. Adél végre részleteket is elárult a lánykérésről, ami tökéletes volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.