BB Évi hamarosan visszatérhet a való életbe?

"Forrás: Tv2, filmsor.net " -
BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BB Évit egy pszichiátriai intézetben kezelik már hosszú ideje. Az egykor ünnepelt valóságshow szereplő mára csak árnyéka önmagának. Ám úgy tűnik, van fény az alagút végén...

BB Évi hosszú évek óta pszichiátriai kezelés alatt ál, ám néhány hónapja átszállították őt a tabi szociális otthonba, ahol úgy tűnik, rendeződni látszik az egykori Big Brother játékos élete.

A Ripost értesülései szerint Párkányi Évi már dolgozik is, sőt munkájárt fizetést is kap. A való életbe való visszatérésének feltétele a rendszeres munkavégzés, valamint a terápiás kezeléseken való részvétel. Ha minden jól megy, hamarosan újra teljes életet élhet az egykori celeb?

BB Évi lassan visszatérhet a való életbe? Forrás: Tv2, filmsor.net

Így él most BB Évi - Súlyos függősége elviszi minden pénzét

BB Évi hamarosan talán új életet kezdhet a hosszas betegeskedés után. Ám ahhoz még egy dolgot mindenképp meg kell tanulni: bánni a pénzzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.