Nem könnyű a műsorvezetők helyzete, nekik minden érzelmet el kell fojtaniuk magukban, csak ez nem mindig sikerült. Demcsák Zsuzsából is kibugyborgott már a nevetés élő adásban, de ezzel nincs egyedül. Mónika sem úszta meg a sokévnyi műsorvezetést röhögés nélkül, ahogy Sebestyén Balázs is kinevette már a vendégét.

Istenes BenceA ValóVilág alatt történtek olyan események, amiken tényleg csak sírni vagy nevetni lehetett, Istenes Bence sem tudott parancsolni érzelmeinek. A legutóbbi valóságshow alatt Vivi beszólásai okozták a legtöbb boldog percet, Bence sem tudott magához térni egy ilyen blokk után. Hiába akarta rendesen levezetni blokkját, fel-feltörő nevetésének nem tudott parancsolni.

Demcsák ZsuzsaSok szép pillanata volt Demcsák Zsuzsának a Mokkában, de mind közül a legjobb, talán a szarvasbőgésről szóló beszélgetés volt. Zsuzsa már a témafelvetéskor sem tudta magába fojtani a nevetését, és minél jobban belemerültek a beszélgetésbe, annál jobban röhögött, miközben Kárász Róbert próbálta megőrizni komolyságát.

MónikaA Mónika Show-ban annyi szürreális pillanat volt, hogy szinte egy élet sem lenne elég arra, hogy összeszedjük, de az egyik legviccesebb kétségtelenül az volt, amikor Mónika röhögőgörcsöt kapott. A műsorvezető vendége kapcsolatáról nyilatkozott, de Mónika ki tudja miért, egyszerűen nem bírta visszatartani a feltörő nevetését.

Sebestyén BalázsBalázsnak is a ValóVilágban volt felejthetetlen pillanata, elmondása szerint őt is a szereplők miatt kapta el a nevetés méghozzá azért, mert régi emlékeket ébresztett fel benne az adott jelenet. Azt sajnos nem árulta el, mik jutottak eszébe, de a nézők számára így is vicces volt a röhögőgörcse: 40 másodpercig szinte egyáltalán nem tudott megszólalni.

Erős AntóniaEgy beszélgetős műsorba, vagy éppen egy valóságshow vezetésébe még belefér egy-egy hangos kacaj, de a híradó sokkal komolyabb műfaj. Erős Antónia hiába profi, olyakor ő sem tudja tűrtőztetni magát! Bizony vele is előfordult már, hogy alig bírta felolvasni a szövegét!