Néhány napja jelentette be Cooky és barátnője, hogy gyermekük lesz, most pedig arról meséltek, hogyan derült ki Debóra terhessége!

Hatalmas a boldogság Cookyéknál, alig várják, hogy megszülessen közös gyermekük. A pár néhány napja jelentette be, hogy szülői örömök elé néznek, erre a hírre persze mindenki felkapta a fejét, hiszen nagy a korkülönbség köztük, és csak egy éve alkotnak egy párt. A Drágám, add az életed című műsorban közölték a jó hírt, a Mokkában pedig elmesélték, hogyan derült ki a várandósság. 

Cooky és Debóra nagyon várják a babátForrás: TV2

„Úgy mondtam el a műsorban, hogy még szűz vagyok ezen a területen. Nem voltam még apuka, de nagyon várom már, hogy őszinte legyek. Már mindenen gondolkodom: hogyan alakítsuk ki a szobáját, folyamatosan nézegetjük a weboldalakat" – mondta Cooky a Mokkában. Hozzátette, rengeteg könyvet kapott a barátaitól, de nem abból akar mindent megtanulni. „Az élet segít nekem, hogyan lehetek én egy jó apuka" – véli a műsorvezető. Debóra pedig már a terhességet is jól viseli. „Az elején azért voltak rosszulléteim, az első 16 hétben, nekem nagyon sokáig volt, de már elmúlt, rendesen eszek, mindent kívánok" – mesélte Cooky szerelme. A pár azt is elárulta, hogy már túl vannak a félidőn, és februárra várják a babát, akinek még nem tudják a nemét. Ez egy kis huncut baba, játszik velünk. Nem mutatja meg magát, meglepetés lesz" – árulta el Cooky, aki azt is elmesélte, hogyan derült ki, hogy Debóra állapotos. „Kicsit késett neki, és megbeszéltük, hogy veszünk egy tesztet. Nagyon aranyos volt Debi, megcsinálta a tesztet, én kint voltam a teraszon. Kijött, mutatta a tesztet, hogy nézzem meg én. Általában két percet kell várni az eredményre, eltelt 20 másodperc, és láttam a két csíkot" – mesélte a műsorvezető, aki nagyon boldog. Természetesen sem a köztük lévő korkülönbség nem érdekli Cookyt, sem pedig az, hogy 48 évesen lesz apa. „Az életben nemcsak a számok számítanak" – véli a műsorvezető.