Alvaro Soler Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egy vidám hangulatú beszélgetés keretein belül faggassa Alvaro Soler, a sármos spanyol előadót. 

Alvaro Soler fiatal kora ellenére hatalmas sikereket ért már el a szakmájában, hiszen Jennifer Lopezzel is együtt dolgozhatott, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Ráadásul az interjúból az is kiderült, hogy nem a fiatal énekes kereste fel a popdívát, hanem éppen, hogy fordítva történt...

When I look at Linchis like...

Alvaro Soler (@alvarosolermusic) által megosztott bejegyzés,

Azt is megtudtuk, hogy a több, mint 400 millió alkalommal megtekintett Sofia egy valós személyről szól, Soler egy korábbi szerelméről, akit Marianak hívnak.

Nagy megtiszteltetésben részesített minket, ugyanis elfogadta a hazai felkérést, ezért hamarosan láthatjuk majd a Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorban. Persze, mivel nincs gyermeke, így tőle elfogadjuk azt is, ha csak a tehetségét hozza magával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.