Fájó szívvel búcsúzott mindenki Lorán Lenkétől, a legendás komika 90 évesen távozott az élők sorából. Sokan szerették, de a legjobb kapcsolatot segítőjével, Judittal ápolta, aki az utolsó éveiben már együtt is lakott a színésznővel.

Vidám, életerős embernek ismerte meg az ország Lorán Lenkét, és nagyszerű színésznőnek. A komika 90 évesen távozott az élők sorából, de már egy jó ideje nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Mindenki számára pótolhatatlan veszteség ő, de a legfőképp segítőjének, Juditnak fog hiányozni, hiszen az utolsó években ő már együtt is lakott a művésznővel.

Lorán Lenkének segítőjével volt a legjobb kapcsolataForrás: MTI

Annak idején a színházban ismerkedtek össze, kapcsolatuk nagyon jó barátsággá alakult az évek alatt, talán ő az az ember, aki a legjobban ismeri a művésznőt. Rengeteg időt töltöttek együtt, beszélgettek, nevettek, kávéztak. Egy évtizeddel ezelőtt Judit be is költözött a színésznő lakásába, miután Lenkét baleset érte: elesett. El sem tudták képzelni az életüket egymás nélkül. Judit arról mesélt, mivel töltötte utolsó éveit a művésznő. Lorán Lenke tévéfüggő volt, kedvenc karosszékéből sokszor még hajnali egykor is a csatornákat váltogatta, de nagyon szeretett beszélgetni is. „Hatalmasakat beszélgettünk, szinte minden történetét ismerem" – árulta el a Story Magazinnak a segítő. Hozzátette, Lenke egyik legjobb barátnője a szomszédos házban lakó Éva volt, aki Aradszky László felesége. A művésznő még az ablakon keresztül is értekezett Évával egy látcső segítségével. Őt különösen szerette" – mesélte Judit. 

Megható posztban búcsúzik Lorán Lenkétől Csonka András
Csonka András egy kedves fotót posztolt Facebook-oldalára, így búcsúzott Lorán Lenkétől, a legnagyobb komikától. Olvasd el András sorait!