Kétségtelen, hogy Demcsák Zsuzsa nagy port kavart az ominózus Szanyi-interjújával, aminek a vége az lett, hogy otthagyta az ATV-t. Sokan megszólaltak az üggyel kapcsolatban, többen a védelmükbe vették, de nem Puzsér Róbert. Ő is elmondta ugyanis a véleményét az esetről. Szerinte Zsuzsa távozása senkinek nem okoz érvágást.

Demcsák Zsuzsa sorsa nagy fordulatot vett, miután meglehetősen furcsa interjút készített Szanyi Tiborral. Megosztotta az országot az eset, és sokan szólaltak meg ezzel kapcsolatban: Sebestyén Balázs is elmondta a véleményét, de az ország legfőbb kritikusa, Puzsér Róbert egészen eddig hallgatott. Most azonban ő is megosztotta gondolatait az esetről a Facebookon.

Puzsér Róbert Demcsák Zsuzsáról: ,,Sosem az eszéért szerettem"Forrás: TV2, Viasat3

„(...) Maradjunk annyiban, hogy nem állt sem a helyzet magaslatán, sem a teljesítőképességének a csúcsán, ha azonban megpróbálta volna megúszni ezt a helyzetet, ha hagyta volna Szanyit beszélni, és csak bólogat meg hülyéket kérdez, ahogy szokott, akkor ebből az interjúból nem lett volna semmiféle botrány, és Demcsák még ma is az ATV-nél dolgozna. (...) Valójában azért bukott meg, mert bódultságában elfelejtette, hogy ő nem riporter, csak egy beszélő baba, és egy olyan szerephez nyúlt, amelyhez sem tudással, sem érzékkel, sem gyakorlattal nem rendelkezik. Bevallom, én Demcsák Zsuzsát soha nem az eszéért szerettem, hanem a hatalmas melleiért, a gyönyörű, hosszú combjaiért meg az elképesztően szexi lófejéért – és ezzel aligha vagyok egyedül. Ha egy mód van rá, Demcsák Zsuzsa inkább ne akarjon olyan készségekkel villogni, amelyek miatt Baló Györgyöt szeretjük! (...) Úgy gondolom, nem okoz különösebb érvágást az országnak Demcsák Zsuzsa bejelentése, amely szerint felhagy a tévézéssel. A probléma igazából az, hogy végül nem az elemi alkalmatlansága miatt bukott meg, hanem a kialvatlanság, gyógyszerek, piák és egyéb drogok miatt. [A feltételezett ok aláhúzandó.] Demcsák képernyős védjegye mindig is az volt, hogy bután néz és kérdez. Ő egy vérbeli kereskedelmi tévés arc, ennek megfelelően semmiféle űrt nem fog hagyni maga után – maradéktalanul pótolható lesz egy hasonlóan vonzó modellel, akit a helyére ültetnek. Ha az illető tanul valamit Demcsák esetéből, akkor soha nem felejti el, hogy a gazdái nem újságírónak, hanem bulvárszereplőnek tartják" – írta a többi között Puzsér.