Az RTL nagysikerű sorozatában játszott Stohl András, ám ősszel kiderült, hogy emellett a Sztárban sztár zsűritagja is lesz. Nem volt még arra példa, hogy két konkurens csatornánál egyszerre dolgozzon egy sztár, így ez igazi kivételnek számított, de lehet, hogy Stohl sem tudja ezt megvalósítani. Sajtóértesülések szerint bukhatja a Válótársakat.

Stohl Andrást rengeteg helyen foglalkoztatják, már az is soknak tűnt, mikor a színházi szerepei és a Válótársak mellé bevállalta a Class FM reggeli műsorának vezetését. Pedig akkor még nem is tudtuk, hogy ezen kívül is lesz felkérése a színésznek, méghozzá egy konkurens csatorna tett neki ajánlatot. A TV2 a Sztárban sztár egyik zsűrijének szerette volna őt, és a színész el is vállalta a feladatot.

Stohl András lehet egyszerre két helyen?Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

Mindenki meglepődött, hiszen a Válótársak még nem ért véget, az viszont a konkurens csatorna sorozata, olyasmire pedig még nem nagyon volt példa, hogy valakit egyszerre foglalkoztasson két, egymással szemben álló kereskedelmi televízió. Lehet, hogy most sem lesz. A Válótársak 4. évadát már nem biztos, hogy Stohllal forgatják, vagy hogy egyáltalán elkészül.  A Blikk értesülései szerint legalábbis nagy galibát okozott ezzel az átigazolással a színész, hiszen ő az egyik főszereplő, nehéz volna kicserélni. A sorozat egyébként a holland RTL Divorce, azaz Válás című sorozatának átvétele, az eredeti széria négy évadot élt meg. Az RTL marketingkommunikációs osztálya korainak tartja, hogy a sorozat folytatásáról beszéljen. "A tervet nem befolyásolja egyetlen szereplő – bármely okból való – távozása. A harmadik évad hamarosan adásba kerül, a negyedikről még korai lenne beszélni" - mondták, Kolosi Péter szerint pedig nem lehet összehasonlítani a magyar és az eredeti sorozatot. "A Válótársak egy adaptáció, az eredeti formátum más epizódszámokkal volt látható, így felesleges összehasonlítani a hazai változattal. Az eredeti formátum negyedik évada nem volt annyira sikeres, ezért mi a negyedik évadról később döntünk. Erről Stohl Andrást is tájékoztattuk az átigazolása előtt" - mondta a vezérigazgató-helyettes. A színész szerint butaság lenne leírni, hgy nélküle forog majd a negyedik évad, a TV2 viszont úgy véli, nem lehet két lovat...  "Amikor Stohl András átigazolt a TV2-höz, döntést hozott. Focis hasonlattal élve nem lehet egyszerre a Fradiban és az Újpestben is játszani" - nyilatkozta a sajtóosztály.